Bel - Boyun Fıtığı
Spor Fizyoterapisi
Sporcu Rehabilitasyonu
Sportif Rehabilitasyon
a...
Ahmet bey'i tanıyalı 4-5 yıl oldu bel fıtığı boyun fıtığı omurilikte kayma vardı ilk kendisine yıllardır gidiyorum seanslarına şöyle söyleyeyim ayakkabılarımı eğip bağlayamaz giyemezken oradan çıkarken kuş gibi rahat hareket ediyordum hatta zamanım geldi tekrar gideceğim. Ahmet bey çok ilgili diyaloğu güzel insan olarak çok iyi ve kendisine sihirli parmakları olduğuna inanıyorum. Yıllardır da kendi müşterilerimi arkadaşlarıma tavsiye ediyorum onlar da çok memnunlar
Bel fıtığı tedavisi için başvurdum. Tedavi süreci çok güzel başarılı şekilde geçti. Ağrılarım nerdeyse tamamı geçti. Hoş sohbet bilgi vererek tedavi etmesi ve yeterli tecrübeye sahip olması beğendiğim özellikleri. Doktorunuzu kesinlikle tavsiye ederim. Zaten ediyorum.. 10 üzerinden 10
k.....
Acl ameliyatım sonrası başarılı geçen 3. Ayım. Manuel terapi ve egzersiz programım sayesinde hızla geçen fizik tedavi sürecim için teşekkürler. Spor fizyolojisi üzerine uzman ekibiyle beraber profesyonel destek sağlayan klinik tüm imkanlarıyla tatmin edici seviyede.
Ahmet Bey'in alanında oldukça bilgili olduğu daha ilk bakışta anlaşılıyor. Sırtımda yıllardır süren kronik ağrılar için başvurdum. Klinikteki son teknoloji aletlerle doğru teşhis ve tedavi uygulanıyor. Lazer uygulaması, manuel terapi, tenst uygulaması ve özellikle de kuru iğne tedavisi uygulamaları sonrasında daha ilk seanstan ağrılarım %70-80 oranında azaldı. Ahmet Bey ve ekibine ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederim.
Bilgi ve deneyimleri en üst düzeyde olan hocamız boyun ve sırt ağrılarım giderilmesinde yardımcı oldular. Kendisi manuel terapi, akupunktur yaptı. Boynumda fıtık şikayetim var mesleki olaraktan ara ara ağrılarım oluyordu. Tedavi öncesinde ağrılarımdan dolayı gece uyuyamıyordum. Gece uyutmayan ağrılarımdan dolayı Ahmet Bey'e başvurmuştum ama tedavi sonrasında rahatlıkla uyuyabiliyorum. Kendisinde aldığım tedaviden memnunum.
Ben son derece memnunum.Hem tedavi metodlarından hem de çeşitli farklı tedaviler yapmasında ve bana yaklaşımından son derece memnunum.Terapi sonucunda problemim giderildi.Yaklaşımından memnunum.
t.....
Memnunum.Spor sakatlanması için gittim.Tek seansta sonuç aldım.Ara ara oluyor ,yılda 4-5 kez gidiyorum.Tutulma, zedenlenme ve ağır kaldırınca gidiyorum.Kuru iğne ve elektro manyetik dalgalarla sinir sıkışması gibi durumlarda aşırı kasılmalarda yardımcı oluyor.Bu tip konularda tecrübeli,ağrı olan bölgeyi söylüyorum, hemen tedavi ediyor.
f.....
Çok ilgili,konusunda uzman,sorunu anlayıp çözüm ve tedavi aşamasında yeni ekipmanlarıyla her türlü desteği sağlıyor.Oradan ayrıldıktan sonra hala desteklerini sürdürmeye devam ediyor,hem telefonla hem de verdiği egzersizlerle.Omzum ve triformis kası nedeniyle gittim.Omzumdaki inpiçmınt 2 seansta çözüldü,triformis ise tek seansta çözüldü.Vücudumda gergin ve sıkışmış olan kaslarım tek seansta çalıştı,ayrıca yapmış olduğu sporcu masajıyla da daha rahat spor yapabilmemi sağlamıştır.
g.....
Kendisinden gayet memnunum.Ben hentbol sporcusuyum,omuz sakatlığım nedeniyle tercih ettim ve kısıtlı süreçte çalıştık ama gayet memnun kaldım.7-8 seans terapi aldım.Ağrılarımda azalma oldu büyük ölçüde.
y.....
Sporcularla daha önce çalıştığından ben de sporcu olduğumdan tercih ettim.Antrenörüm,kendi sakatlığımda ve amatör bireylerde de çözüm buldum.Tavsiye ederim.Ben ilk seansta sonuç aldım ama toplam 4 seans aldım.Biseps tendiniti, omuzda sıkışma ile ilgili gittim,çözüm oldu bende.Güncel bilgiye sahip ve sorunu kolay saptayabiliyor.
Ahmet Erdem Üstüntaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Erdem Üstüntaş, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Ahmet Erdem Üstüntaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Manuel Terapi, Fizik Tedavi, Evde Fizyoterapi, Normal Randevu, Ortopedik Rehabilitasyon, Kuru İğneleme, Bel - Boyun Fıtığı, Bel Kayması Tedavisi, Sportif Rehabilitasyon, Osteopati.
Ahmet Erdem Üstüntaş adresi nerede?Ahmet Erdem Üstüntaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet Mahallesi 1586/3 Sokak No:20/A İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Erdem Üstüntaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Erdem Üstüntaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Erdem Üstüntaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Erdem Üstüntaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Erdem Üstüntaş hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Erdem Üstüntaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Erdem Üstüntaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Erdem Üstüntaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Erdem Üstüntaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Erdem Üstüntaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Ahmet Erdem Üstüntaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Erdem Üstüntaş hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Erdem Üstüntaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizyoterapistler