Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi
Talatpaşa Bulvarı Adnan Saygun Cad. Samanpazarı, Altındağ
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
bu...n
Telefon numarası doğrulandı
Dört tane büyük iki tane de küçük retina yırtığım vardı ve bunları doktorumuz lazer ile tedavi ederek beni sağlığıma kavuşturdu. Şimdi 57 yaşındayım ve gözlerimde hiç sorun yok. Tüm yakınlarıma ve dostlarıma doktorumu tavsiye ettim. Ayrıca doktorumla beraber çalışan diğer elemanlara da çok teşekkür ediyorum. Yusuf Özan.
Ahmet Ergün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Ergün, Fizyoloji.
Ahmet Ergün adresi nerede?Ahmet Ergün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Bulvarı Adnan Saygun Cad. Samanpazarı Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Ergün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Ergün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Ergün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Ergün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Ergün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Ergün hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ahmet Ergün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar