Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Dkt. Ahmet Erkut
-Greduate Curriculum on Swallowing and Swallowing Disorders (Adult and Pediatric Dysphagia)
-Yutma Bozukluklarında Tanı ve Rehabilitasyon Kursu
-Eteçom (Erken çocuklukta müdahale programı)
Oğlum, maalesef konusamiyordu kendisini ifade edemediği için sinirleniyordu, huysuzluk yapıyordu Ahmet hocamiz ile tanıştık. Sayesin de 7 ay gibi kisa sürede cümle kurmaya başladık, iyi ki karşımıza çıktı oğlum artik bizimle iletişim kurmaya başladı kendisini ifade etmeye başladı ne kadar teşekkür etsek azdır.
ö.....
Çok memnun kaldık. Çocuğumun konuşması 7 ay gibi bir sürede tekrar eski düzenine kavuştu. Çok ilgili. Gösterdiği önerdiği önerilerle sizleride rahatlatıyor. Bu süreç sabır gerektiriyor. Çok şükür biz Ahmet hocayla atlattık
k....
Ahmet hocamızın ilgisi , alakasından çok memnunuz daha önceki kurumundan da danışanıydık ve kendisini bırakmadık çünkü kızım konuşmasında çok büyük ilerlemeler katetti ve devamda ediyoruz yaş olarak biraz geç kalmıştık tedaviye fakat hiç içimizi karartmadan çok kısa zamanda çok büyük ilerlemeler gösterdik iyi ki tanışmışız diyoruz , ilgisi ve alakasına teşekkür ederiz
ç.....
Ben memnunum kendisinden.Danışanıyla ilişkisi, beni bilgilendirmesi, yönlendirmesi konusunda çok memnunum.Ahmet Bey çok hevesli yaklaşıyor.İşini severek yaptığını gördük.Daha önce de dil terapistine gittik ama önce çocuğun kendini ifade etmesi gerektiğini Ahmet Bey bize belirtti.Günlük hayatta daha fazla kullanacağı kelimelere öncelik vermesi konusunda tavrı güzeldi.Çocuk kendini ifade ettiğini anladıkça konuşmaya başladı.Kelime sayısı azdı önceden ve anlaşılır şekilde değildi.Anlaşıldığını düşünmüyordu.Bunu bizim anlamadığımızı çocuğa ifade ettik.Çocuğum Ahmet hocamızın tavsiyeleriyle basit kelimeler çıkarmaya başladı.Çocuğun kendine güveni geldi, biz de daha mutlu olduk.Kelimeler çoğaldı,daha anlaşılır oldu.Ahmet Bey samimi davranıyor.Çocukla iletişimi çok iyi.Daha önce de dil terapisti danışmanlarımız olmuştu.Ahmet Bey'e geldiğimizde hiçbir sorun yaşamadan seansa girdi çocuğumuz.
Dkt. Ahmet Bey' den randevu alma sebebimiz; yaklaşık 4 yaşındaki oğlumun tam konuşmaya geçememesidir. Başlangıçta 20 kelime dağarcığı vardı ve hiç bir cümle kuramıyordu. Silivri de Aygüneş Terapi merkeziyle tanışmamız iyi denk geldi. Heyet doktorları oğlum için sadece "konuşma gecikmesi " teşhisi koydular. Bu teşhis raporu ile birlikte Ekim 2020 de Ahmet Bey le Aygüneş Terapi merkezinde seanslarımız başladı. Hafta da 40 dk lık 1 seans'la konuşma eğitimlere katıldık. Bazen babası olarak ben de seanslara katıldım. Genel izlenimlerime göre Ahmet Bey bu işin uzmanı. Genç yeni mezun olmasına rağmen kendini geliştirmiş gördüm. Isinin hakkını veren bir uzman. Oğlumla olan ilgisi gayet olumlu pozitif ve mükemmel. Mart 2021 ayı itibariyle 5 ayda geldiğimiz noktada artık oğlum, Ahmet Bey 'in sayesinde 3-4 kelimelik cümleler kurabiliyor, tüm istek duygularını bizimle paylaşabiliyor. Bu biz ebeveynler için pahabicilmez büyük bir mutluluk ve kazanç. Bu başarıdan dolayı Ahmet Bey e çok teşekkür ediyor ve kendilerini takdir ediyorum. Sağolun . Ahmet Bey e bundan sonraki süreçte hayatında daha büyük başarılar diliyorum. Iyi ki varsınız
sa...z
Her iki oğlumda işitme kaybı var dil eğitimi için ders almaya başladık ve kısa sürede baya yol kat ettik büyük oğlum çıkaramadığı harfleri artık çıkartıyor küçük oğlumda kendini ifade etmeyebaşladı ve öğretmenimizden çookkk memnunum teşekkürler
ni...r
Çocuğumun dil terapisi tedavisi amacı ile Ahmet bey ile ilerlemekteyiz kendisi derslerde ve dersten sonra bizi bilgilendirmede çok başarılı bir hocadır biz kendisinden ve derslerden çok memnunuz oğlum da çok seviyor derslerini severek yapıyor bundan sonraki süreçte temennimiz Ahmet hocayla olan iletişimimizin bu şekilde ilerlemesidir teşekkür ederiz.
e....e
Kızımın konuşma eğitimi sürecine sağladığınız yararlar için sonsuz teşekkürler. 5 ay önce terapilere başladık. down sendromlu kızım 4 yaşında terapiye başlamadan önce çok basit kelimeleri bile söylemekte zorlanırken bu kadar kısa sürede 2 ve 3 kelimeli anlaşılır cümleler kurmaya başladı. Danışanlarıyla iletişimi ve çocuklarla olan diyaloğu harika. Özveriyle çalışan işinin ehli bir konuşma terapistinden eğitim alabildiğimiz için çok şanslıyız.
ş.....
Ahmet Bey'den çok memnunuz,başladığımızdan beri 3-4 aylık bir süreçte gayet iyi ilerlemeler kaydediyoruz.Benim oğlum otizmli. Konuşması da yok.Bu yüzden destek alıyoruz Ahmet Bey'den. Önceden dilini dahi çıkaramıyordu, şimdi dili çıkarıyor ve dudağına değdiriyor.M,N,Ö seslerini çok güzel çıkaratabiliyor.En azından birşey söylemeye çaba sarfediyor.Önceden ağzını dahi açmıyordu. Ahmet Bey'in yanında baya ilerleme kaydediyoruz.Benim çocuğum Ahmet Bey'i çok seviyor, kuruma gidiyoruz.Başka öğrenci gördüğünde ağlar, elimi tutar ve Ahmet Bey'i ister.Çocuğumuz baya alıştı kendisine. Yaklaşımı çok sevgi içerisinde, birşey öğretirken sevgiyle öğretiyor. Bende birkaç kere derse girdim.Ahmet Bey oyun kuruyor, dili de öğretiyor çocuklara.Sert tavırları kesinlikle yok.Beni yazılı olarak neler yapmamız gerektiği hakkında yönlendiriyor. Çok çok iyi ilerliyoruz.
a....s
Çocuğumun konuşma, dilinin gelişmesi, kelime haznesinin çoğalması için harcadığınız emek ve çabalarınız için size çok teşekkür eder minnetlerimi sunarım hocam
Ahmet Erkut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Erkut, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Ahmet Erkut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Ahmet Erkut adresi nerede?Ahmet Erkut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- SOĞANLI MAH. SETÜSTÜ SK. 16/2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Erkut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Erkut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Erkut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Erkut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ahmet Erkut hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Erkut ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Erkut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Erkut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Erkut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Erkut hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Ahmet Erkut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Erkut hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Erkut tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri