Ebeveyn Danışmanlığı
Uzm. Psk. Ahmet Evran
Ebeveyn Danışmanlığı
Bitez Mahallesi Zakkum Caddesi Aytur Sitesi No:53, Bodrum
Uzm. Psk. Ahmet Evran
Bu süreçte klinik alanda birçok kongre ve sempozyuma katılımcı ve düzenleme kurulu üyesi olarak katıldım. Psikoloji alanında çeviriler yaptım. Yüksek lisans tezimde öfke üzerine çalıştım ve bu duygunun söylem analizini yaptım. Eğitimini aldığım Bilişsel Davranışçı Terapi ve Psikanalitik Terapi yaklaşımları başta olmak üzere bütüncül bir yaklaşımla psikoterapi hizmeti vermekteyim.
u.....
Ahmet bey ile 3-4 senedir ayda 2-3 kez görüşüyorum. Depresyon atlatma sürecimde bana en çok desteği olan şey bu görüşmeler oldu diyebilirim. Sevgiler.
n....ç
Ahmet Bey;özgüvenimi kazanma yolunda ilerlemeye çalışırken aydınlatıcı açıklamalarıyla küçük adımlar atabilmenin büyük olumlu sonuçlar göstereceğini görebilmemi sağladı.Kişisel olarak gelişmeme daha da katkısı olacağına inancım sonsuz
a....g
Ahmet beye ilişkimde yaşadığım bazı problemler ve o problemlere karşı davranışlarım nedeniyle başvurdum. İlk seanstan itibaren bana çok çok iyi geldi. Hangi dürtülerimi neden yaptığımı ve çocukluk tranvalarımdan dolayı bu zamana kadar taşıdığım davranışlarım hakkında derin derin terapilerimiz oluyor. Sanırım 5. seanstayım ve her seanstan sonra kendimi daha iyi hissediyorum. Ahmet bey iyi ki varsınız!
f.....
Ahmet Bey’le deneyimim ilk seanstan itibaren harika geçti. Iletişim kurmayı kolaylaştıran bir yaklaşımı var.
Terapi süresince kafamda büyüttüğüm ve kronik olduğunu sandığım sorunların kilidini kolayca açmama yardımcı oldu. Zaman zaman da varlığından haberdar olmadığım ama hayatımı zorlaştıran davranış kalıplarını fark etmemi sagladı.
Terapiye kendisiyle başladığım icin şanslı hissediyorum.
e....u
Ahmet Bey ile 3 aya yakın bir süredir görüşüyoruz.
Seanslar sonrasinda kendimi daha iyi ifade edebildiğimi farkettim. Olaylara bakış açım degisiyor seanslarin sonrasinda. Migren ataklarım azaldi genel olarak.
Ve en guzeli kendime deger vermeye basladim.
Yolumuzun uzun oldugunu biliyorum, ancak Bodrum gibi bir yerde kendisine rastladığım için şanslıyım.
Çok teşekkürler
o....k
Ahmet Bey’e ne kadar teşekkür etsem az. Hayatımı artık bu şekilde sürdüremeyeceğimi anladığım bir dönemde tavsiye üzerine başladım. Yeniden gülmeye, espiri yapmaya başladığımı görmek bile mucize gibi. Bilgisine güvenebilirsiniz, emekleri için binlerce teşekkür ederim.
a ...y
Oğlumla ilgili yaşam disiplini eksikliği hissetmem nedeni ile gittik. Sonuçta kendi yaşamsal kaygılarımın fazla olduğunu fark ettim. İlk görüşme için bu kadar farkındalık oldukça iyi idi. Çevreme önerebileceğim profesyonel terapisyen olduğunu düşünüyorum.
m....z
Geçmişteki olumsuz deneyimlerimin hayatıma yansımalarını farketmemi, kendimi tanımamı ve geleceğe dair umudumu koruyup, hayatımı daha kaliteli hale getirmemi sağlayan, alanında başarılı bir psikolog.
e....e
Ahmet Bey'le seanslara başladığımızdan beri hayatımla ilgili önemli farkındalıklara ulaşıyorum ve birçok şeyin sebebini buluyoruz.
Ahmet'le seanslarımız 5 aydır devam ediyor. Profesyonelliği bozmadan yakın hissettirmeyi başaran güzel insanlardan. Yaşlarımızın yakın olması hiçbir noktada yetkinliğine dair soru işaretleri uyandırmadı. Hızlıca kurabildiğimiz güven ilişkisi sayesinde tüm seanslardan rahatlamış, keşfetmiş ve tabi yeni sorularla ayrılıyorum ama artık bu sorularla başa çıkabileceğimi biliyorum. Üstelik sorunlarım konusunda beni kötü hissettirmeden yönlendirebilmesi doğurgan etkiler yaratıyor. Emeğine sağlık.
Ahmet Evran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Evran, Psikoloji. Size Ahmet Evran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ebeveyn Danışmanlığı, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık.
Ahmet Evran adresi nerede?Ahmet Evran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bitez Mahallesi Zakkum Caddesi Aytur Sitesi No:53 Bodrum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Evran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ahmet Evran uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ahmet Evran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Evran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ahmet Evran hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Evran ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Evran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Evran tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Evran hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Ahmet Evran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.