Akciğer Biyopsisi
Koruyucu Aşılar
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
üm...t
arkadaşlar ahmet hocam branşında çok bilgili ve aynı zamanda hastaya yaklaşımı çok profesyonelcedir. daha önce üniv. hastanesinde ultrasonlu karaciğer biyopsisi yaptım ancak orada çok hırpalanmıştım. ancak ikinci biyopsimi ahmet hoca yaptı ve gerçekten memnun kaldım hem de ultrason kullanmadan. allah ahmet hocamdan razı olsun tereddüt etmeden güvenebilirsiniz.
Ahmet Fakih Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Fakih Aydın, Enfeksiyon Hastalıkları. Size Ahmet Fakih Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Esd (Sedimantasyon), Kan Kültürü, Enjeksiyon Im, Diyabetik Ayak Tedavileri, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Koruyucu Aşılar, Akciğer Biyopsisi, Karaciğer Kan Testleri, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Tam Kan Sayımı-Hemogram.
Ahmet Fakih Aydın adresi nerede?Ahmet Fakih Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Cad. Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Fakih Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Fakih Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Fakih Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Fakih Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Fakih Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Fakih Aydın hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ahmet Fakih Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.