Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Cinsel Terapi
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Görüşler içerisinde ara
İlk gebeliğim ilk heyecan ve ilk korkularimin olmasına rağmen Ahmet hocam sayesin de çok pozitif çok güzel bir hamilelik surecindeyim iyi ki sizi tanışım en güzel hikayemin en önemli kahramanlarından biri iyi ki doktorumuzsunuz sizi seviyoruz
bt...t
10+6 haftalık gebelik sürecindeyim, Ahmet Bey'e ilk defa gittim hikayemi dikkatle dinledi net ve etkili olarak yardımcı oldu. Daha önce yaşadığım kayıp nedenıyle çok endişeli oldugumu söyleyince rahatlatıcı olarak konustu sonra ultrasonla muayene etti detaylı bir şeklide bebeğimi gösterdi tek tek anlattı endişemi atmam için elinden geldiğince anlasılır ve özenle anlattı her seyi ve gercekten güler yüzlü, tatlı dilli bir doktor tüm endişelerim giderildi.
ze...a
Ahmet Ferit hocamla şiddetli karın ağrısı nedeniyle yollarımız kesişti.Gerek güler yüzü ve ilgisiyle gerek bilgi ve becerisiyle güven veren bir doktor.Operasyon geçirirken ve tedavi sürecinde herşeyi detaylıca anlatıp yeterince rahatlatıyor.Farklı sebeplerden Adana da bir çok kadın doğum doktoruna gittim..Fakat bundan sonra kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum..Kesinlikle tercih edilmesi gereken bir doktor.
SÜREKLİ TEDAVİ OLDUĞUM BİR KURUM, DR. AHMET FERİT BEY YENİ GELMİŞ,DENİZ SUYUNDAN KAYNAKLI GEÇİRDİĞİM ENFEKSİYONDAN DOLAYI BAŞVURDUM. GERÇEKTEN O KADAR NAİF,ZARİF VE BİLGİLİ BİR DR. TEDAVİSİ ÇOK ETKİLİ OLDU, İLAÇLARA BAŞLADIĞIN GÜN RAHATLATTI. KİMSENİN HASTA OLMASINI İSTEMEM AMA DR.AYAYIŞINDA OLANLARA KESİNLİKTE TAVSİYE EDERİM.
Ahmet Hocamızla uzun bir doktor arayışı içindeyken tanıştık. Hamileliğimi kaygılı geçirdiğim her süreçte yaşadığımız stresi sakinliği ve mesleki donanımıyla göğsünde yumuşatıp bizi odasından rahat nefes aldırarak uğurladı. Yolumuz uzun ancak Ahmet Hocamız bu süreci o kadar kolaylıştırdı ki en büyük şansımız bu denk geliş oldu. Her muayene o kadar keyifli ve uzun ki aklımızda ki her soruyu bizim sormamız beklenmeden kendisi cevaplıyor. Gereksiz teleşa kapılmadan kaygısız,stressiz sadece anın keyfini çıkarmak istiyorsanız Ahmet Hocamız en büyük şansınız :) Ahmet Hocam iyiki varsınız
4 aylık gebeyim ferit hocam kontrolünde devam ediyorum çok iyi bir hekim ve işinin tam manasıyla ehli diyebilirim düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim
Uzun zamandır adet düzensizliği yaşıyorum bunun için tesadüfen Ahmet Bey'e başvurdum. Çok memnun kaldım. Çok güler yüzlü çok samimi ve oldukça ilgili bir doktor. Sadece muayene anında değil süreç boyunca hastalarıyla etkileşim içinde bir doktor. Tüm samimiyetimle tavsiye edebilirim. İyi ki tesadüfen Ahmet Bey'e gitmişim.
Ahmet beyle gebeliğim süresince tanıştık ve hastaya olan güzel alakası, detaylı açıklamaları kibar ve zarifliği ile kendisinden çok memnun kaldığım için randevularım düzenli olarak hala devam ediyor.
ş...
Doktoruma hastaneden ulaştım. Ahmet Bey'e muayene olduğumda çok kötü durumdaydım. Mantar tedavisi gördüm. İyi ki hastaneyi ve doktor Ahmet Ferit Dalgacı'yı tanıdım ilgisi ve bilgisi verdiği ilaçlar hemen fayda sağladı şuan çok iyiyim ve tanıdığım herkese hiç bir şüphem olmadan tavsiye edebileceğim bir doktor.
Ahmet Ferit Dalgacı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Ferit Dalgacı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ahmet Ferit Dalgacı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Cinsel Terapi.
Ahmet Ferit Dalgacı adresi nerede?Ahmet Ferit Dalgacı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Süleyman Demirel Bulvarı no 50 daire 1 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Ferit Dalgacı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Ferit Dalgacı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Ferit Dalgacı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Ferit Dalgacı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Ferit Dalgacı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Ferit Dalgacı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Ferit Dalgacı hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Ahmet Ferit Dalgacı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları