Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Ortopedik Rehabilitasyon
Pediatrik Rehabilitasyon
Pilates
i.....
Tavsiye üzerine boyun fıtığı şikayeti ile Karşıyaka'dan geldim. Ve geldiğim için asla pişman olmadım. İlk seansım itibariyle ağrılarımda azalma farkettim. Tedavide en çok hoşuma gidenlerden biri ise fizyoterapistim Furkan bey'in sorduğum her soruya detaylı ve mantıklı yanıtlar vermesiydi. Çok memnun kaldığım bir tedavi süreci geçirdim ve ağrılarımdan tamamen kurtuldum.
İnternetten tesadüfen buldum ve genç oluşundan dolayı tercih ettim. Memnun kaldım ve devam ettim. Boynumda ağrı ve tutulma vardı. 3 seans manuel terapi uyguladı ve ağrılarım günden güne geçti.Evde de verdiği egzersizleri uyguladım.İlk seanstan sonra sonuç almaya başladım. Ağrılarım geçti ve şu anda bir problemim yok.
Boyunda düzleşme ve boyun fıtığı şikayetlerimle ilgili olarak gittim. Henüz seasnlarım tamamlanmadı ama çok memnunum.2 seans aldım.Yeni doğum yaptım ve 9 ay önce onunla birlikte başlayan sırt ağrılarım vardı. Bir nebze de olsa rahatlama söz konusu.Seanslarım tamamlandığında çok daha iyi olacağıma inanıyorum.Çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.
Ben çok memnun kaldım. Çok ilgili ve çok iyi bir insan. Çok yardımcı oldu bana. Sakatlığım nedeniyle en az 2 ay seans aldım. Çapraz bağ ameliyatı oldum. Yavaş yavaş iyileşme gerçekleşti. Ben memnun kaldım. Şimdi iyiyim ve futbola dönebildim. Gayet memnunum.
c.....
Şiddetli sırt ağrısıyla başvurdum manuel terapi ile ağırlarımdan kurtuldum.Şuan seanslarımıza klinik pilatesle devam ediyoruzAğrılarımın çoğundan kurtuldum size çok teşekkür ederim Furkan bey keşke daha önce sizi tanıma fırsatım olsaydı.ama geç olsunda güç olmasın.Şuan herşey çok iyi gidiyor.
o.....
Kapsamlı muayene ettikten sonra ilgili doktora yönlendirdi çözüm odaklı ve samimi bir tutumu var mide sorunum olduğu için sırt ağrısı yapıyormuş manuel terapiyle ağrılarım geçti çok iyi geldi tedavi Güleryüz ve samimiyeti için kesinlikle tavsiye ediyorum
Ahmet Furkan Saltık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Furkan Saltık, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Ahmet Furkan Saltık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Online Danışmanlık, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Kuru İğneleme, Ortopedik Rehabilitasyon, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi.
Ahmet Furkan Saltık adresi nerede?Ahmet Furkan Saltık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atıfbey mahallesi 5 sokak Saylan İş Merkezi No : 101 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Furkan Saltık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Furkan Saltık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Furkan Saltık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Furkan Saltık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ahmet Furkan Saltık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Furkan Saltık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Furkan Saltık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Furkan Saltık hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ahmet Furkan Saltık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizyoterapistler