Cinsel Terapi
Evlilik Terapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
ze...n
Yaklaşık altı aydır belli aralıklarda seansa katılmaktayım giray beyin mesleki donanımına çok güveniyorum , iletişim becerilerinde de anlama ve anlatabilmeyi çok iyi gerçekleştiriyor… almış olduğum hizmetten memnunum yoğunluğundan dolayı randevuda sıkıntı yaşamak, verilen saatlerin sarkabilmesi dışında bir olumsuzluk yoktur…
ay...
Ben dogum depresyonu ile gittim oncelikle upuzun yazdigim durumumu whatsaptan okuyup yardim etmeye çalışan melek kalpli sekreterine onun tatlı kızına çok teşekkür ederim whatsaptan yazdım çünkü emziren anne oldugumdan ilaç kullanamazsın vs gibi her kulaktan bir ses çıkıyordu durumumu sayfa sayfa msjla anlatıp bir yolu varsa geleyim dedim ve bana dönüş sağlandı sezeryan olalı 4 gün olmuştu hamileligimin 6.ayında uykusuzlukla başlayıp akabinde tek kalamama bebekten korkma herşeyden tedirgin olma aşırı panik hali yerinde duramama ne ararsanız vardı cehennem gibi geçen 3 aydan sonra doğurdum ve tüm bu sacmaliklar doğurunca geçer sandım ama öyle olmadı geçmedi ayaklarım ameliyattan sonra tutmuyoken bile atak geçirdim çok zor günlerdi her gece evde deli gibi volta atıp bayılınca uyuyodum 1 2 saat velhasilkelam tanıştık hocamla :) bide ilaç içme var çünkü hamileyken bir antidepresan içmiştim başka dr.un verdiği aşırı dokundu bana ve yan etkiler yüzünden acile 3 kez gittim hamile olduğum için hiçbişey yapamayız dediler :/ bana şurup verdi ahmet bey korka korka içtim kaygılarım 2 hafta sonra yavaştan gitmeye başladı baya bi rahatladım uyuyabilmem için verdiği şurup inanılmazdı içip on dakika duramazsiniz ben bile deliksiz uyuyodum zımba gibi uyaniyodum şuan tedaviye başlayalı 4 ay oldu gece ilacını bıraktım artık kendi kendime uyuyorum gündüz surubuna devam çok çok çok daha iyiyim bebegimle emzirebiliyorumda bu kadar detaylı anlattım aynı durumda olup araştıran olursa umarım denk gelir okur bir faydam dokunur ruh sağlığı beden sağlığından bile önemliymiş... sevgiler ayşe koç.
d....ş
Giray Beye obsesif rahatsızlığımdan dolayı gittim. ilk seansımız olmasına rağmen bana çok fazla güven verdi, beni inandırdı. Giray Beyi iyi bir psikiyatri arayan herkese tavsiye edebilirim. Dinliyor, seni anlıyor,güler yüzlü ve çok samimi. Seans bitip oradan ayrıldığımda kendimi çok iyi hissediyordum ve iyi olacağıma da eminim. Giray Beye çok çok teşekkür ediyorum
me...n
ÜNİVERSİTE YILLARIMDA KENDİMİ BİLMEZ BİR ŞEKİLDE 6 AY YAŞADIM ADIMI SORDUKLARINI ADIMI BİLMEZ HALDEYDİM, ÖSS DÖNEMİNDE TERAPİ HOCAMIN SAYESİNDE GİRAY ARIHANIN ADINI VERDİLER AİLEME, AİLEMDE ÜNİVERSİTE YARIYILINDA BENİ DOKTORA GÖTÜRDÜLER, ONDAN SONRASI ALLAHIN İZNİ VE DOKTORUMUNDA YARDIMLARIYLA HERŞEY DAHA GÜZEL OLDU, GÜZEL DÜŞÜNEBİLMEYİ ÖĞRENDİM, HER ZAMAN DUA EDERİM ALLAH İŞLERİNİ AÇIK ETSİN, YAR VE YARDIMCISI OLSUN.
fa...u
10 tane yer gezdim bir sürü doktor gördüm ama hiç biri bana Giray bey kadar yardım edemedi yada benim diyişimle doktorum. hiç kimseye güvenemezken onun söylediklerine sorgusuzca inandım ona güvendim abana ettiği yardımları kimse yapamazdı bu iyilikler ne aldığı maaşla ödenir nede başka bişeyle size çok teşekkür ediyorum.
an...l
Hayata baktığım pencereyi değiştiren, sizin için en doğru rotayı belirleyip bunu da sizin kararınızmış gibi hissettirebilen iyi insan iyi hekim.. Teşekkürler Giray abi iyi ki Aydın'dasın iyi ki varsın..
Ahmet Giray Arıhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Giray Arıhan, Psikiyatri. Size Ahmet Giray Arıhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Cinsel Terapi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Randevu, Evlilik Terapisi.
Ahmet Giray Arıhan adresi nerede?Ahmet Giray Arıhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mah. 2014. Sok. 1/2 Ülker Apt. Aydın Merkez 9020, Aydın Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Giray Arıhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Giray Arıhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Giray Arıhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Giray Arıhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Giray Arıhan hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Giray Arıhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Giray Arıhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Giray Arıhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Giray Arıhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Giray Arıhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ahmet Giray Arıhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler