re...g
Öncelikle Ahmet bey bizim aile hekimimiz. Zafertepe mahallesi olarak kendisinin hastalarına göstermiş olduğu ilgi alaka ve mesleğine göstermiş olduğu sadakatından dolayı kendisini şahsım ve tüm beni yakınen tanıyanlar adına tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Ahmet beye gerek kendi hastalığım gerekse de eşimin rahnatsızlığı nedeni ile defalarca gittim. her defasında gerek kendisinden gerekse de personel arkadaşlarından gördüğüm ilgi alaka ve sıcaklığı hep hissettim. Allah kendisinden razı ve memnun olsun. başımızdan eksik etmesin. Gayet iyi ve temiz bi insan. işini ve mesleğini severek yapan titiz ve hijyenik biri. her şeyin en iyisine layık diyebilirim... selamlar
Ahmet Gökalp Kınalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Gökalp Kınalı, Aile Hekimliği.
Ahmet Gökalp Kınalı adresi nerede?Ahmet Gökalp Kınalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zafertepe Mah. Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Gökalp Kınalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Gökalp Kınalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Gökalp Kınalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Gökalp Kınalı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Gökalp Kınalı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Gökalp Kınalı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ahmet Gökalp Kınalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.