Ahmet Gökçay Bey alanında uzman, işini hakkıyla icra eden, mütevazi, saygın bir hekim. Uyguladığı ilaç tedavisi ile başımdaki ağrılarımı dindirmiştir. Bana bir baba şefkati ile yaklaşmıştır. Kendisine minnettarım. Epilepsi alanında üst ihtisas yapmış hocamızı ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
bu....
Epilepsi nobetlerim olduğu dönemde hocamla tanistim ve kişilik olarak aciklayiciligi sadeligi benim cok hosuma gitmisti devam eden surecte ilacla birlikte hastaliktan kurtuldum. Benim kadar en az kendisinin de payi var bu iyileşmede. Çok teşekkür ediyorum kendisine.
ce...l
Hocamız gerçekten işinde çok çok iyi ve mükemmel bir insan.Nezaman arasak tel açar ve bizimle ilgilenir.kendisine çoook teşekkür ederim.
mi...r
Hayatımızı cehennem azabından kurtarıp normale döndüren dünyanın en iyi doktoru.Kızımı eskiye nazaran çok çok iyileştirdi.Her zaman gönül rahatlığı ile ulaşabileceğim mütevazi bir insan.
ar...z
İzmirde alanında en iyi doktordur kendisini gözüm kapalı tavsiye ederim. Hem insana yakın hastasını hiç bir zaman ayırmayan muhteşem bi insan . Ülkemizde böyle doktorlar malesef çok az var hocam gibiler nadir bulunuyor.
es...+
on numara doktor 0 eksıksızsız hıc bır doktor yerıne gecemez allah basımızdan eksık etmesın
Ahmet Gökçay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Gökçay, Nöroloji.
Ahmet Gökçay adresi nerede?Ahmet Gökçay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Gökçay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Gökçay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Gökçay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Gökçay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Gökçay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Gökçay hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ahmet Gökçay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar