Güllük Mahallesi Sağlık Caddesi No: 5/1/103 Faika Mithat Sözer İş Merkezi A Blok-16, Sakarya
Prof. Dr. Ahmet Gökçe Muayenehanesi
me...e
Biz ilk tanıştığımızda tereddutlerimiz vardı ahmet hocayla tanıştığımızda hepsi yok oldu çünkü hastalığı anlatmada tanıda tedavide güler yüzlü olmasıyla gecti hepsi biz tek taraflı varikosel var biliyorduk daha elle muayene de çift taraflı olduğunu anladı utrasonda da çift taraflı çıkt ameliyata karar verdik ahmet hoca ve ekibi yaptı ameliyatı ellerine sağlık ameliyat çok başarılı geçti eşim çok nazlidir ve canı çok tatlıdır ona rağmen ağrısı çok az oldu ve iyileşme süreci hızlı oldu iyiki ahmet hocayla yollarımız kesismis iyiki tanımışız onu kesinlikle tavsiye ederim
Ahmet Gökçe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Gökçe, Üroloji. Size Ahmet Gökçe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ahmet Gökçe adresi nerede?Ahmet Gökçe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güllük Mahallesi Sağlık Caddesi No: 5/1/103 Faika Mithat Sözer İş Merkezi A Blok-16 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Gökçe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Gökçe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Gökçe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Gökçe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Gökçe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Gökçe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Gökçe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Gökçe hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ahmet Gökçe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sakarya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Sakarya bölgesinde SGK kabul eden Ürologlar