Op. Dr. Ahmet Görkem Yasak

Kulak Burun Boğaz daha fazla

Gaziantep 1 adres

1988 Yılında Kahramanmaraş'ta Doğdu. Tıp Eğitimine İstanbul Üniversitesi İstanbul Çapa Fakültesi'nde başladı. 2011 yılında mezun olduktan sonra 10 ay Bilecik Söğüt , Bilecik İnhisar , Bilecik Devlet Hastanesi'nde çalıştı. 2012 yılında girdiği İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi ihtisasını tamamladı. 3,5 yıl Kilis Devlet Hastanesi'nde çalıştı. Şu an Op. Dr. Ahmet Görkem Yasak Özel Kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir.

Osmangazi Mah. 56073 nolu Cad. No:4 / C, Şehitkamil, Gaziantep

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Adenoidektomi +33 daha fazla

Akustik Nörinom Cerrahisi

Apse Insizyonu Ve Drenajı

Bademcik Ameliyatı

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Telefon numarası doğrulandı

Yıllardır doktor arayışı içerisindeydim bir anda görkem beye ameliyat olmaya karar verdim iyikide olmuşum ne morarma ne ağrı hiçbirşey yaşamadım bir kere bile ağrı kesici içme gereksinimi duymadım çok rahattı ameliyat sürecim ve sonrası ilk defa ameliyat olupta şişmeden morarmadan bi süreç geçiren gördüm oda bendim 2.gün rahatlıkla dışarıya çıkıp dolaştım herkes çok şaşırıyordu şöyle anlatıyım 1 hafta ağrılı sıkıntılı dönemi görkem beyde yaşamıyorsunuz 1 hafta ileriden başlıyorsunuz yani kırk yere ameliyat olucak olsam bi kerede başka birinde şansımı denemek istemem harika bir burun yaptı herşey istediğim gibiydi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz Görkem beye ve ilgili hemşirelerine yani takıntılı bir insan olarak 100 tane soru sordum hepsinede sıkılmadan tatmin edici cevap verdiler

K
Konum: Op.Dr. Ahmet Görkem Yasak KBB Kliniği...daha fazla • Rinoplasti daha az

Uzun zamandır rinoplasti ameliyatı olmak için düşünüyordum araştırmalar ve öneriler sonucunda Görkem hocayı keşfettim iyi ki de keşfetmişim Görkem hocayla yüz yüze görüştükten sonra burnumun nasıl olacağı konusunda endişelerim kalmamıştı çünkü işinin ehli olduğu çok belli oluyordu. Yüzümde morluk şişlik olmadı. (sadece ödemden dolayı birazcık) Olmak isteyip de kararsız kalanlar hiç şüphe duymadan olabilirler. Kendisinin haricinde asistanları da çok iyi ilgilendiler.

R
Telefon numarası doğrulandı

2 ay önce Ahmet Görkem Yasak doktorum tarafından burun estetiği ameliyatı oldum. Hem sağlık hem de estetik açısından burnum muhteşem oldu. Hem ameliyat öncesi hem sonrası sürecim çok güzel ilerledi. Doktorum ve ekibi bu konuda çok ilgililerdi. Sağlık ve estetik konusunda doktor seçiminin çok önemli olduğunu düşünüyorum o yüzden iyi ki Ahmet Görkem hocamı seçmişim.

Konum: Op.Dr. Ahmet Görkem Yasak KBB Kliniği...daha fazla • Rinoplasti daha az

Aralık ayında Rinoplasti ameliyatı oldum gerek şekil olarak gerek nefes alma problemini güzel bir şekilde çözdü yeni burnumdan çok memnunum

Telefon numarası doğrulandı

Burun estetiği sonraki sürecimde sürekli kontrollerimi hatırlatan ve bütün süreci yakından takip eden doktorum Ahmet beye ve ekibine çok minnatarım. Çok ilgililer. Korktuğum bir ameliyat olduğu halde çok güzel geçti beni cesaretlendiren doktorum oldu. Ameliyat sonrası süreçte de hep destek olundu.

C
Telefon numarası doğrulandı

Çok araştırıp gittim kendisine ikinci ameliyatımı olmam gerekiyordu ve bunun için en iyisi olması gerekiyordu. İyiki de gitmişim ilgisi alakası ve özellikle işi HARİKAAAAA kesinlikle tavsiye ediyorum herkese omkadar güzel yaptıki burnumu ve ameliyat sonrası ne ağrım ne sızım olmadı bir tane ağrı kesici içmedim 10. Günüm ve süreç çok rahat geçti bu adam mesleğine aşık ben öyle gördüm. Siz sormadan aklınıza bile gelmeyen her şeyi size tek tek anlatıyor . Hayatımda kendime yaptığım en iyi şey oldu ameliyatı Görkem beye yaptırmak .. sonsuz sevgiler

Konum: Op.Dr. Ahmet Görkem Yasak KBB Kliniği...daha fazla • Rinoplasti daha az

Yıllardır cesaret edemediğim burun ameliyatımı bir ay önce yaptırdım.Burundan hiç nefes alamıyor ve görsel olarak da hoşuma gitmiyordu...Görkem Beyle ilk randevumuzda ameliyatı kabul ettim.. Ve şimdi iyiki diyorum..Yıllardır alamadığım nefesi almak paha biçilemezdi benim için..Ameliyat sonrası ilk 3 gün gözlerimdeki şişlik dışında ağrım olmadan süreci gayet
güzel geçirdim.. Ameliyat öncesi ve sonrası bu süreci Görkem Bey ve güzel ekibiyle yürümek çok güzeldi.. Başarılarınızın devamını diliyorum..

Randevu doğrulandı
• Konum: Op.Dr. Ahmet Görkem Yasak KBB Kliniği...daha fazla • Burun Estetiği daha az

3 hafta önce burun ameliyatı oldum görkem beye çok memnun kaldım ameliyat öncesi ve sonrası kafamda hiçbir soru işareti kalmasına izin vermediler ne zaman ulaşmak istesem hemen dönüş alıyordum zaten kendisini 2 yıldır falan takip ediyordum sürekli hayatımda en büyük iyikilerimden birisi oldu

Randevu doğrulandı
• Konum: Op.Dr. Ahmet Görkem Yasak KBB Kliniği...daha fazla • Rinoplasti daha az

Uzun zamandır düşündüğüm rinoplasti ameliyatı için iyi bir doktor arayışı içindeydim. Görkem hocayı keşfettim yaptığı işlemleri gözlemledim ve daha görüşmeye gitmeden alanında ne kadar iyi olduğunu anladım. Randevu istedim görüşmeye gittim ve yanılmadığımı bizzat gördüm kararımı verdim burun ameliyatım için uygun zamanı asistanlarının yardımıyla belirledik, hepsi kibar ve anlayışlıydı. Bugün tam bir ay oldu rinoplasti ameliyatımı olalı gerçekten süreç çok sakin geçti zaten Görkem hoca o kadar kendinden emin bir doktor ki endişeye yer bırakmıyor, doğrusu işinin ehli olmasının yanı sıra verdiği güven ve kendinden emin tavrı beni cezbetti. İyi ki ameliyatımı Görkem hocaya yaptırdım. Burnum hâlâ biraz odemli gayet normal henüz bir ay oldu ama rahat bi süreç geçirdim şişlik morarma gibi durumlar olmadı. Kendisinin ve asistanlarinın ilgi ve alakaları muazzam . Bu ameliyatı olmak isteyen ve kararsız kalanlar varsa tarafsiz olarak söylüyorum bence alanında en iyisi

K
Telefon numarası doğrulandı

Yıllardır planladığım ama bir türlü cesaret edip yaptıramadığım o ameliyatı sonunda yaptırdımm. Ameliyat öncesi süreç, aklımda hiçbir soru işareti kalmadan tamamen içimin rahat olduğu bi sürecti. Ameliyat ve ameliyat sonrası süreç ise hiç korktuğum gibi olmadı. Çok rahattım, ilk gün sızıntı şeklinde kanamam oldu diğer üç gün ise hafif gözlerde şişlik, bunların dışında ağrım ve morarmam hiç olmadı. Tam istediğim gibi yüzüme yakışan bir burnum oldu. İlgisi ve güler yüzleriyle Görkem hocam ve ekibi mükemmellerdi. Başarılarınızın devamını diliyorumm.