i̇...s
Üroloğ Doç.Dr Ahmet Güdeloğlu iyi huylu prostat büyümesi ile ilgili 26.4.2024 tarihinde Hacettepe Üniversitesi hastanesinde HOLEP yöntemi ile ameliyatımı gerçekleştirdi. Hocam öncelikle iyi bir insan ve alanında kendini yetiştirmiş bir uzman hekim. Kısa zamanda sağlığıma kavuştum.
Yaklaşık on seneden beri, iyi huylu prostat büyümesinden (BPH) rahatsız idim. Prostat ve idrar yollarındaki düz kasları gevşeten ilaçları kullanmama rağmen gece uykularım dörde, beşe bölünüyordu. Evden dışarı çıktığımda ise en fazla yarım saatte bir, lavabo bulmak zorunda kalıyordum. Yaşam kalitem çok düşmüştü.
Kronik hastalıklarım ve klasik endoskopik prostat ameliyatı yöntemlerinin kanamalı olması ve riskleri nedenleriyle ameliyat olmaktan çekiniyordum.
Prostat büyümesine, lazer teknolojisi ile en güncel ve en etkili çözüm olan HOLEP yönteminin Ankara'daki tıp fakültesi hastanelerine gelmesini bekliyordum.
Çünkü HOLEP yönteminin ağrısız, kesisiz, kansız, iyi huylu prostat büyümesi olan ve cerrahi girişim gerektiren tüm hastalara uygulanabildiğini ve prostat büyümesinin tekrar etmediği kapalı bir prostat ameliyatı yöntemi olduğunu öğrenmiştim. HOLEP yöntemi ile büyüyen prostat dokusu tamamen çıkarıldığı için tekrarlama ihtimali de yoktu.
HOLEP yönteminin Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Doç. Dr. Ahmet GÜDELOĞLU Hoca tarafından uygulandığını öğrendim. Ahmet GÜDELOĞLU Hoca ile ilk buluşmamda HOLEP ameliyatı olmaya karar verdim.
Ahmet GÜDELOĞLU Hocam HOLEP yöntemiyle ameliyatımı büyük bir başarı ile gerçekleştirdi. Doç. Dr. Ahmet GÜDELOĞLU Hocam başta olmak üzere, Anestezi Hocama ve ekibine, Hacettepe Üroloji Erişkin Servisi çalışanlarına, prostat ameliyatımı başarılı bir şekilde sorunsuz gercekleştirdikleri, beni sağlığıma kavuşturdukları ve yeniden eski yaşam kaliteme döndürdükleri için çok teşekkür ederim.
mu...ç
kardeşim Bilateral reflü ameliyatı oldu.Güler yüzlü anlayışıyla 7/24 telefonla kendisini arayabileceğimizi söyleyip ilgisiyle bizi mahçup etti. Çok ilgili yakın ve samimi teşekkürler kendisine.....
fa...h
Alanında çok iyi, çok kibar bir doktordur. Yurt dışında Florida Üniversitesi Üroloji Departmanında uzmanlığını tamamlamıştır. Şu an Memorial Ankara hastanesinde görev yapmaktadır.
Ahmet Güdeloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Güdeloğlu, Üroloji.
Ahmet Güdeloğlu adresi nerede?Ahmet Güdeloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samanpazarı Mah. Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Güdeloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Güdeloğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Güdeloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Güdeloğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Güdeloğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Güdeloğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ahmet Güdeloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Altındağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Altındağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ürologlar