Doç. Dr. Ahmet GÜVEN
Küçükbakkalköy Kayışdağı Caddesi, Irmak Sokağı No:1 Kat:3, 34750, Ataşehir, İstanbul

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Abdominal Laparoskopi

Adrenalektomi +18 daha fazla

Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi

Enjeksiyon Iv

Hidrosel Ameliyatı

Doç. Dr. Ahmet GÜVEN

İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 1992 yılında Ankara Gülhane Askeri Tıp Fakültesi'nden başarıyla mezun olarak Tıp Doktoru unvanı aldım. Mecburi hizmet ve kıta görevini Merzifon Hava Üssünde sağlık amiri olarak tamamladıktan sonra 1995 yılında GATA Çocuk Cerrahisi kliniğinde uzmanlık eğitimine başladım. 1999 yılında Çocuk Cerrahisi Uzmanı olmaya hak kazandım. 2000 yılında tamamlamıştır Etimesgut/Ankara Hava Hastanesinde Çocuk Cerrahisi uzmanı olarak çalıştım. 2005 yılında bilgi ve deneyimlerimi arttırmak için Amerika Birleşik Devletleri’nde New York eyaleti Albany şehrinde Albany Tıp Fakültesi Çocuk Ürolojisi Bölümünde Prof. Dr. Barry A. Kogan ile birlikte çalıştım. Çocukların ürolojik hastalıklarıyla ilgili operasyonlara ve klinik çalışmalara katıldım. Bu süre zarfında aynı bölgedeki Albany Eczacılık Fakültesi Araştırma Laboratuvarında Prof. Dr. Robert Levine ile birlikte ürolojik konular üzerinde deneysel çalışmalara katılıp çeşitli projelerin yürütücülüğünü yaptım. Amerikadaki eğitimin artında 2007 yılının başında GATA Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı’na geri döndüm. Burada klinik çalışmaları, operasyonlar ve araştırma projelerinde aktif olarak rol aldım. Nisan 2010 tarihinde girdiğim sınavda başarılı olarak Doçent ünvanı aldım. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Mayıs 2011 yılında yandal uzmanlığına layık görülerek Çocuk Ürolojisi Uzmanı ünvanına sahip oldum.
Kasım 2016 tarihinde GATA’dan ayrıldıktan sonra İstanbul Özel Silivri MedicalPark hastanesinde 2 yıla yakın görev yaptım.
2018 yılının son aylarında Bodrum'a yerleşme ve kendi özel muayenehanemde mesleğimi icra etme kararı verdim.
4 yıl kadar Bodrum/Muğla'da hastalarrıma yardımcı olduktan sonra 2023 yılında İstanbul'a taşındım. Halen Ataşehir/İstanbul'da kendi muayenehanemde hizmet vermekteyim. Aynı zamanda İstanbul Okan Üniversitesinde de görev yapmaktayım.

Makaleler

Konum: Doç. Dr. Ahmet GÜVEN Sünnet

6 aylık oğlumuzu kendisi sünnet etti ve çok çok memnun kaldık. zaten internette iyice araştırıp kendisine gitmiştim. kendisinin background'u çok iyi ve gerçekten işinde uzman bir doktor. hem oğlumuza hem de bize yaklaşımı çok iyiydi. esprili ve güler yüzlü. süreç çok kolay geçti oğlum hiçbir şey hissetmedi. biz de başındaydık sohbet ederek operasyonu gerçekleştirdi. sonrasında da fotoğraflarla iletişimde kaldık. bizi yönlendirdi. operasyon öncesinde de her türlü yapılacakları pdf olarak bize gönderdi. hem öncesi hem sonrası çok planlı ve sistematik çalışmakta kendisi. çocuğunu sünnet ettirmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

Prof. Dr. Ahmet Güven

teşekkürler güzel yorumunuz için

K
Konum: Doç. Dr. Ahmet GÜVEN Diğer

Prof. Dr. Ahmet Güven hocamız hayatımızın dönüm noktası oldu. İyi ki sizinle yolumuz kesişti. Hirschsprung hastalığı tanısı ile 11 aylık oğlumu ameliyatını yaptı. İşinde o kadar başarılı ve pozitif bir doktor ki tüm olumsuz düşüncelerimizi bizden aldı. Bizimle o kadar güzel ilgilendi ki… keşke tüm doktorlarımız sizin gibi olsa. İyi ki varsınız.

Prof. Dr. Ahmet Güven

teşekkürler

Konum: Doç. Dr. Ahmet GÜVEN Sünnet

7 buçuk aylık oğlumun sünneti için gittik. Klinik ortamı temiz hijyenikti gülerek bizi karşıladılar sünnet sonrası karşılaşabileceğimiz hersey anlatıldı. İkinci gün oğlum hiç sünnet olmamış gibi gülerek uyandı :) Her konuda bizi bilgilendirdi.Gönül rahatlığıyla çocuklarınızı Ahmet hocaya emanet edebilirsiniz.

Konum: Doç. Dr. Ahmet GÜVEN Sünnet

20 aylık oğlumun sünneti için kendisine gittik. Harika bir sünnet deneyimiydi bizim için kendisine sonsuz teşekkürler. Cana yakınlığı samimiyeti çok iyiydi. Sonrasında da aklimiza ne takiliyorsa anında dönüş yapıyor. Kendisini biz çok sevdik. Gönül rahatligiyla tercih edilebilir

Konum: Doç. Dr. Ahmet GÜVEN Kasık Fıtığı Cerrahisi

Сыну 3,5 года и у него обнаружили паховую грыжу. Это очень серьезная операция по сравнению с его возрастом. В первую же очередь мы решили что будем оперироваться только у Др. Ахмед. С его знанием, опытом и человечностью можно ему доверять спокойно. Он профессионал своего дела. Спасибо вам огромное за вашу помощь и добрату. Вы Творите чудо!!!

Konum: Doç. Dr. Ahmet GÜVEN Sünnet

5 aylik oğlumuzun sünneti dolayısıyla tanıştık. Operasyonu problemsiz şekilde gerçekleştiren ve sonrasındaki iletişimde sorularımıza anında dönüt veren doktorumuza teşekkür ederiz.

Konum: Doç. Dr. Ahmet GÜVEN Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi

Oğlumun testislerindeki ağrı için gitmiştik sağolsun Ahmet bey bizimle çok yakından alakadar olup süreci takip ediyordu Ahmet beyin açıklamaları uzmanlığı ve ilgisi gerçekten çok iyiydi

Konum: Doç. Dr. Ahmet GÜVEN Randevu

Torunumun yanağındaki yanık için gitmiştik. Doktorun ilgisi, bilgisi , açıklamaları tedavi yöntemi kendisi gibi çok iyi

Konum: Doç. Dr. Ahmet GÜVEN Randevu

Kızımın geçmeyen karın ağrısı nedeniyle gittik. Belki ağrısı hemen dinmeyecek ama kalbimizdeki ağırlığı aldı hocamız. Önce iyi insan sonra iyi hekim olmak hiçte zor değilmiş bunu gördük.

Ahmet Bey hem çok ilgiliydi hem de çocuğum 3 aylık ufak olmasına rağmen bayağı ilgilendi, onunla konuştu. Kendisi oğlumun sünnet işlemini gerçekleştirdi. İşlem sonrasında başıma gelecekleri bilgilendirerek anlatması, biliyor olması ve söylediklerini yaşamış olmamız çok iyiydi. Ahmet Bey'in anlattıkları sayesinde kendisine geri dönüş sağlamamıza gerek kalmadı.