Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Ahmet Hakan Kara Muayenehanesi
İlgi alanları ; Diz-Kalça artroplastisi, Spor Yaralanmaları, Kök hücre, PRGF, PRP tedavileri
gu...n
Hakan bey,Diz ağrılarımı tedavi etti.Deneyimli,güven veren samimi,harika bir doktor.Herkese tavsiye ederim.
b....s
Ayak parmağımdan Halluxvagus ameliyatı oldum. Dr. Hakan Kara tarafından başarılı bir şekilde yapıldı. Herhangi bir sorun yaşamadan kısa sürede iyileştim. Gerek insani olarak yaklaşımı gerek mesleki tecrübesi ile çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum.
b....t
Yıllar önce başlayan ve asla kimsenin fayda sağlayamadığı omzumdaki ve dizlerimdeki ağrı nedeniyle gittim çeşitli tedavilerle beni iyileştirdi ve hayat kalitemin arttığını hissettirdi . Hakan hoca ile karşılaştığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Tedavi edemediği bir şey yok neredeyse. Yıllardır süre gelen ağrılarınız var ise mutlaka hocama görünmenizi tavsiye ederim.
ni...r
Dr. Hakan Bey kızımın halluks valgus ameliyatını gerçekleştirdi her iki ayak olmasına rağmen ameliyat sonrası direk memleketimize dönüş yaptık sorun yaşamadık, tedavi sürecimiz içinde çok memnunuz
Hakan hoca işinde bir numara, yıllardır annemin geçmeyen diz ağrılarının nedenini saptayarak çözüme kavuşturdu artık ailemizin doktoru
i̇...k
Hakan hocaya kist işlemim için gittim iyi ki seçmişim sonuna kadar güvenebilirsiniz.
Güleryüzlü ve çok pozitif bir doktor, çok samimi ve içten davranıyor. Ayak bileği ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi, göstermiş olduğu ilgi ve alakadan çok memnun kaldım. Benim için çok zor bir süreçti ama doktorum Ahmet bey sayesinde verdiği moral ile her geçen gün daha iyi oluyorum. Çok şükür sağlığıma kavuştum. Yolun açık olsun hocam. Herkese tavsiye ediyorum.
ye...t
Dr Hakan bey ile elimde tetik parmak rahatsızlığı nedeniyle kendisine muayeneye gitmiştim.Hatta yanlış tedavi nedeniyle ağrım çoktu :( Ameliyat planladı ve çok rahat, konforlu bir ameliyat süreci ve sonrasın geçirdim.Teşhiş ve tedavisi gerçekten çok iyi bir hekim kendisi.Sonrasında da sormak istediğim ve süreçle alakalı sorularım herzamn yanıt alabildim.Kendisine ve ekibini kutluyorum.
mu...
Sol dizimdeki rahatsizlikdan dolayi gittiğim doktorum Ahmet Hakan hocamin tedavisi sayesinde yürümekte bile zorlanirken Çok
kisa sürede eski sagligima kavuştum.
ş....s
Hakan Bey’le 15 dakikalık 1 görüşme sonrasında verdiği güven sayesinde annemin yıllardır ertelediğimiz protez ameliyatına karar verdik. Ameliyat öncesinde de,sonrasında da çok ilgiliydi. Kendisi işini çok iyi yapan, karşısındaki insana güven veren, güler yüzlü , samimi, ilgili ,mükemmel bir doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ahmet Hakan Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Hakan Kara, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Ahmet Hakan Kara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Ahmet Hakan Kara adresi nerede?Ahmet Hakan Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fulya Mah. Büyük Dere Cad. No:76 Quasar Residence Kat:9 D:903 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Hakan Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Hakan Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Hakan Kara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Hakan Kara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Hakan Kara hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Hakan Kara ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Hakan Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Hakan Kara tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Hakan Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Ahmet Hakan Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Hakan Kara hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Hakan Kara, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ahmet Hakan Kara ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları