Bekçiyörükler Yerleşkesi Konuralp, Düzce
fe...k
Şırnak Silopiye Geldiğinizden Bu Yana Halkımız İçin Gösterdiğiniz İlgi ve Sevgi İle Şifa Dağıtıyorsunuz Umarım Makam Mevkiiniz Kat Kat Artar Görevinizde Başarılarınızın Devamını Dilerim... Saygılarımla Ahmet Hakan Abim...
me...k
düzce üniversitesi hastanesinde 21 gün kaldım annemin tedavisini hakan bey üstlenmişti..bıkmadan usanmadan her türlü sorularıma cevap verip beni bilgilendirdiği için, hastamı yakından takip edip her konuda yardımcı olduğu için ve en önemlisi güler yüzünü annem dahil tüm hastalarından eksik etmediği için teşekkürü bir borç biliyorum.. ülkemizin böyle doktorlara kesinlikle çok ihtiyacı var..
na...ş
teşekkürler kendimi iyi hissetmeme sebeb oldugunz için
Ahmet Hakan Taşçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Hakan Taşçı, Nöroloji.
Ahmet Hakan Taşçı adresi nerede?Ahmet Hakan Taşçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bekçiyörükler Yerleşkesi Konuralp Düzce
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Hakan Taşçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Hakan Taşçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Hakan Taşçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Hakan Taşçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Hakan Taşçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Hakan Taşçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ahmet Hakan Taşçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.