Ulus Ahmet Adnan Saygun cad, Canan Sokak no:5, İstanbul
Liv Hospital
Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, İstanbul
Liv Hospital Vadi İstanbul
z.....
Çok güler yüzlü ve açıklamaları ile ikna edici bir doktor. Skolyoz şüphesi ile gittik bizi ve oğlumu çok sakinleştirdi.
l....a
Doktor Ahmet Hamdi Akgülle çok iyi bir çocuk ortopedi doktoru, benim oğlumun perthez hastalığında bana çok büyük bir umut verdi ve yapılan ameliyat çok iyi geçti. Açıklama konusunda detaylı açıklama yapan bütün soruları cevaplayan çok ilgili bir doktor.Herkese tavsiye Allah sizden razı olsun Hamdi bey.
se...c
Eşim bileğinden ameliyat oldu ve ahmet bey yaptı çok teşekkürler herşey çok iyi yolunda gitti ..hastanede kontrole gittiğimizde bizimle cok açık ve ilgili davrandı. Çok memnunuz tavsiye ederiz..
a....l
dr ahmet bey çok candan güler yüzlü çok rahat konuşabileciğiniz sorularınıza çekinmeden sorabileciğiniz hastasını yönlendiren yol gösteren bir dr kendisini herkese tavsiye edebileceğim bir dr teşekkürler
Ahmet Hamdi Akgülle isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Hamdi Akgülle, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Ahmet Hamdi Akgülle tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ahmet Hamdi Akgülle adresi nerede?Ahmet Hamdi Akgülle şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ulus Ahmet Adnan Saygun cad, Canan Sokak no:5 İstanbul
- Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Hamdi Akgülle isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Hamdi Akgülle online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Hamdi Akgülle isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Hamdi Akgülle, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Hamdi Akgülle isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Hamdi Akgülle bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Hamdi Akgülle ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Hamdi Akgülle hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ahmet Hamdi Akgülle hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Hamdi Akgülle hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Hamdi Akgülle tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Anadolu Sigorta, senCard Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları