Ahmet bey bu dunyada tanidigim en iyi en mutevazi doktor buyuk kizimin eslem in Dr u iyiki tanimisiz onu gozumuz kapali herkes tavsiye edebiliriz, gozu parada olan o kadar doktor ile karsilastik ki sonunda Rabbim yuzumuze guldu ve ahmet beyi karsimiza cikardi her haft hastanedeydik onunla tanisana kadar bitmek bilmeyen antibiotic ve kortizonlu igneler hepsi den kurtulduk Rabbim ondan razi olsun hayirli uzun omurler versin kizimin suandaki rahatligi once Rabbim sonra ahmet. Eyi
f.....
Tesadüfen çocuk allerji uzmanı ararken buldum torunum 4 aydır kulak ağrısı burun akıntısı ateş göğüste hırlama öksürük şikayetleri ile birkaç hast ve Dr gittik sonunda dr Ahmet Hasanzade beyefendi ye torunumu götürdüm şükür iki aydır tüm rahatsızlıgi geçti allerji testleri sonucunda toza polene ve çeşitli gıdaya allerjisi olduğunu tespit edip tedaviye başlandı. İyiki kendisini tanımışık.Bundan sonra iki torunumun doktoru kendisi olduğu için teşekkürler
c.....
Ahmet bey'i 2007 yılında tanıdım.
Ilk Çocuğumuzun sürekli hasta oluyor ve bir türlü kurataramıyorduk.
Yıllar geçti ikinci çocuğumuzada amcalık yapan ahmet bey
Ailemizin doktoru aynı zamanda Ailemizden biri gibidir...
yr...k
Sevgili Ahmet Bey'i tanıdığım için çok mutluyum ve kendisinin sağlığı için daima dua ediyorum. Doktorumuz sayesinde neredeyse haftada 2 kez yaptığımız hastane ve doktor ziyaretlerinden kurtulduk. Ahmet Bey 2 oğlumunda doktoru. Gerçekten çok iyi bir hekim. Ben bir Veteriner Hekim olarak öğrencilerime daima hekimlik bir yetenek işidir, herkes aynı şeyleri öğrenir fakat, her hekim bu bilgileri canlı üzerinde olması gerektiği gibi tatbik edemez derim. Ahmet Bey, bu konuda hem tecrübesi hem de hekimlik yeteneği ile gerçekten taktire şayan bir çocuk hekimidir. Üstelik çocukları muayene ettirebilmek için biz Kars'tan İstanbul'a gidiyoruz. :) Kendisine uzun ömürler diliyorum.
ay...n
Ahmet Bey' i arkadaşım tavsiye etti.ondan önce bir çok doktor gezdik. Hiç birinden memnun kalmadım. Ahmey Bey gerçek bir doktor. Diplomasını fazlasıyla dolduruyor. Üç çocuğumun da doktoru. Teşhis ve tedavide hiç şaşmaz, Güvendiğim tek doktor. Ahmet Bey aynı zamanda iyi insan. Biz ondan razıyız Allah da ondan hem bu dünyada hem de ahiret hayatında sevdiği kullarından saysın.
gü...i
Kızım 15 yaşında, bebekken den itibaren doktoru Ahmet bey.Ahmet beyin sayesinde evellallah kızımı çok kolay büyüttüm,,hiç hastalanacak diye korkmadım,çünkü birgünde teşhis koyup iki günde iyileştireceğini tecrübelerimle öğrendim.İyi ki onu tanımışız.Kızım şimdi bile hastalansa ondan başkasına asla gitmez.Kızım onu ve asistanı Demet'i o kadar sever ki,hasta olmasa bile onları ziyarete gidelim der.
me...n
Ahmet bey ile yaklaşık 10 yıl önce ilk çocuğumuz hastalanınca tanıştık iyikide tanışmısız.şu anda 3 çocuğumunda doktoru Allah razı olsun çok memnunuz.İşini bilen güvenilir gerçek bir hekim
bi...l
Ahmet Bey kızım Ayça'nın ve oğlum Aybars'ın dokturudur. Kendisi gerçekten işini hakkıyla yapan , insana güven veren , mükemmel bir doktordur.Gereksiz ilaç kullandırmaz.Teşhislerinde daima haklıdır.Ahmet Bey'i tanıdığımız için şükrediyorum.Umarım uzun yıllar sağlıkla ve mutlulukla işini yapar , çocuklarımıza şifa dağıtır.Ayrıca asistanı Demet hn. da tam bir melek ve çok güler yüzlü...İkisini de çok seviyoruz.
he...i
ben iki çocuk annesiyim.kızım 11 yaşında oğlum ise 3 yaşında.ahmet beyi tanıdıktan sonra keşke kızımın küçüklüğündede onu tanıyabilseydim diyorum.oğlum henüz yaşını doldurmamıştı onu tanıdığımızda onun için astım diyip bir çok antibiyotik veriyor ve hep karamsar konuşuyorlardı.ahmet bey için her gün dua ediyor onu yıllar boyunca sağlıklı olması için dualar ediyorum.şugüne kadar antibiyotiksiz ve sağlıkla bugünlere gelebildiysek önce Allahımı sonra akmet beyin sayesindedir.onun o sakin ve tecrübeli yaklaşımı beni hep rahatlattı.dileğim uzun yıllar emekli olmaz ve benim gibi her kezi mutlu eder.
ha...a
Kendisi Muhteşem bir doktordur.Hiç bir sıradan hekime benzemez.Yanlızca olması gerekeni uygular ve hemen sonuç alırsınız.Biz aile olarak çok memenunuz bu kalite ve yeterlilikte bir doktor için muayne ücretide çok çok uygun :)
Ahmet Hasanzade isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Hasanzade, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Alerjisi.
Ahmet Hasanzade adresi nerede?Ahmet Hasanzade şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kartaltepe Mahallesi İncirli Cad. Dost Apt. No:70/13 Kat:2 Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Hasanzade isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Hasanzade online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Hasanzade isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Hasanzade bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Hasanzade ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Hasanzade hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Ahmet Hasanzade hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gebze Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beşiktaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Bakırköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla