Esmira Plaza, Selçuk mah metanet sok no:1/504 Selçuklu konya, Beyşehir kavşağı, Konya
Göz Hastalıkları Randevusu
Göz Kapağı Retraksiyonu
Göz Tansiyonu Ameliyatı
Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı Ameliyatı
Dr. Ahmet Husameddin Aksoy Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Gözyaşı Kanalı ve Travmatik Kanalikül Kesisi Cerrahisi
Kornea enfeksiyonları
Makula ödemi
Mikrovasküler Oklüzyon
Dr. Ahmet Husameddin Aksoy Muayenehanesi
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
Multifokal Göz İçi Lensleri
Nöro-Oftalmoloji
Okuloplastik ve Rekonstrüktif Cerrahi
Dr. Ahmet Husameddin Aksoy Muayenehanesi
Otogreft ve yapıştırıcılı pterijium cerrahisi
Preoperatif Değerlendirme
İmplantlarla Göz Kapağı Cerrahisi
Şalazyon Ameliyatı
Şaşılık Tedavisi
hü...
Göz kapağı ve şakak germe operasyonu oldum. Şakak germede kullanılan ipler koptu. Göz kapanmasında da sorun oluştu. Doktor bey telafi amaçlı sonuç alamadım.
Uzun zamandır devam eden gözlerimdeki alerji ve yaşarmalardan dolayı doktor araştırması yapıyordum. Sosyal medya üzerinden araştırma yaparken gördüm. Muayene için ertesi güne randevu oluşturdular .Kliniğine girişimizden çıkışımıza kadar güleryüz ve ilgili personelleri ile yardımcı oldular. Oldukça memnun kaldığım görüşme ve muayene sonrasında tedavim başladı ve 10 gün gibi kısa bir sürede gözlerimdeki rahatsızlığın geçmiş olduğunu fark ettim. Gerçekten başarılı ve böyle ilgili doktorlara ülkemizin ihtiyacı var. Her şey için çok ama çok teşekkür ediyorum , herkese hiç düşünmeden tereddütsüz tavsiye ederim.
b....g
3 yıldır rutin muayeneye gidiyorum.Bizimle ilgilenip İyi bir şekilde muayene ediyor çok memnunum....
ce...
Göz kapğı estetiği yaptırdım çok memnun kaldm ilgniz ve donanımlı bilginiz için teşekkür ediyorum...
o.....
Dr Ahmet Bey e ilgi ve alaka karından dolayı çok teşekkür ederim.Dogustan göz kapağı düşüklüğü oğlum için gittik detaylı inceleme ve bilgilendirme tedavi olanakları vb her şeyiyle dört dörtlük bir dr
Benim pterjium rahatsızlığım vardı. Küçük bir operasyonla tedavi etti Hüsamettin Bey. Konuşması diksiyonu çok iyiydi. İşlem öncesinde ve sonrasında her konuda bilgilendirdi. Hastalara öneriyorum Hüsamettin Bey'i.
d.....
Sürekli gittiğim bir doktor insanlığı tedavisi her konuda dört dörtlük bir insan annem, babaannemin katarak ameliyatını gerçekleştirdi. Çok başarılı bir doktor. Ben gözlük kullanıyorum göz enfeksiyonum olmuştu bayağı doktor gezdim sonuç alamadım en son Hüsamettin Bey'e geldim faydasını görünce ailece kendisine gelmeye başladık. Çok samimi insaniyetli bir doktor. Muayeneler sonrasında da hastanın durumunu arayıp soruyor.
r.....
Güler yüzlü ilgili yardımsever kötü niyetli biri değil. Ben göz kapağımdan ameliyat oldum gözlerim ağrıyordu. Bir defa da gözüme çöp gibi bir şey kaçmıştı hemen kendisine gittim ve o da çıkarıldı. Her şeyi ince ayrıntısına kadar neyin neden olduğunu nasıl olacağını anlattı. Bundan sonraki kontrollerim hep Hüsamettin Bey ile olacak.
Ben çok memnunun kaldım çok ilgili ve alakalı cerrahisi de iyi. Ben rutin göz muayeneme gidiyorum annemin göz kapağı ve katarakt ameliyatını yaptı. Çok sıcak ve samimi bir doktor aile ortamı gibi muayene oluyoruz.
l.....
Aldığımız sonuçlardan memnun kaldık kendisi çok iyi bir doktor. Ben bulanık görüyordum tedavimi uyguladı çok huzurluyum mutluyum. Hayatımda gittiğim en iyi doktorlardan biriydi. Ailece kendisine geliyoruz. Hastalara tavsiye ederim.
Ahmet Husameddin Aksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Husameddin Aksoy, Göz Hastalıkları. Size Ahmet Husameddin Aksoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Botoks, Mikrovasküler Oklüzyon, Dikiş, PRP, Kontrol Randevusu.
Ahmet Husameddin Aksoy adresi nerede?Ahmet Husameddin Aksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esmira Plaza, Selçuk mah metanet sok no:1/504 Selçuklu konya, Beyşehir kavşağı Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Husameddin Aksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Husameddin Aksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Husameddin Aksoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Husameddin Aksoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ahmet Husameddin Aksoy hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Husameddin Aksoy ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Husameddin Aksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Husameddin Aksoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Husameddin Aksoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Husameddin Aksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Ahmet Husameddin Aksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Husameddin Aksoy hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Husameddin Aksoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları