Op. Dr.
Kısırlık
Normal randevu
İnfertilite ve Tüp Bebek
e....ş
Mersinde gidilebilecek en iyi kadın doğum doktoru.babacan tavrıyla , bilgisiyle, verdiği güvenle, sizi problemlerinizden arındırıp istediğiniz güzel bebeğinizle yolculuğunuzu sonlandırıyorsunuz.iyi ki kaan hocamı keşfedip yolumuz kesişmiş ve iyi ki o mersinde olup onu bilmeyen zaten yok olurda duymayan varsa mersinde akademi hastasında dertlerinizin dermanı hiç düşünmeden yolculuğunuza başlayın kaan hocamla. Kaan hocama cocuk sahibi olmak için gittik. İlk bebeğimizi kaybettiğimizde bizim kadar üzülüp inancımızı yitirmemizi sağladı. Sonrasında tekrar 42 yaşında gebelik ve çok rahat geçen bir gebelik her türlü incelemeleri detaylı bir şekilde yapıp 9 ay boyunca en büyük destekçiniz. Sonunda kızımızı sağlıkla.kucağımıza alabildiysek kaan hocam sayesinde..teşekkürler
y.....
Ahmet hocama hiç düşünmeden danışabilirsiniz. hastasına pozitifliği ile doğruları anlatan.Her şekilde hastasının yanında ve yardımcısı olan mükemmel bir doktor.İkizlerimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı sağladı kendisine minnettarım.
mu....
Eşim 6. Haftadayken düşük tehlikesi atlatmıştı. Tavsiye olarak Kaan Bey'e gittik. Doğum dahil bütün kontrollerimizi ona yaptırdık. Hastaya karşı samimi, anneyi rahatlatıcı, gereksiz ilaç vermeyen, dakik ve işinde iyi bir doktor. Tekrar çocuk düşünsek yine Kaan Bey'e gideriz.
ar...a
İlk kez bugün randevu alıp gittik ve çok ilgili esprili ve genel anlamda da ayrıca bilgiler vererek bilinçlenmemize vesile oldu. Teşekkür ediyoruz ve inşallah bundan sonra kontrollerimize Ahmet Hoca ile devam edeceğiz
bu...k
Kaan hocam benim hamileliğimi takip etti, inanılmaz iyi bir doktor gerek ilgilsi gerek cana yakınlığı tartışılmaz.. Yine Doğum yapsam yine Kaan hocamın hastası olmayı isterdim..
Alanında çok başarılı ve işini severek yapan bir doktor..herkese tavsiye ediyorum.
Saygılarımla
ha...n
Hocam ben sizinle göztepe araştırma hastanesinde tanıştım hamileliğimi siz takip ettiniz.03/04/1997 . doğum gerçekleşti bir oğlum oldu ve o Erzurumda hukuk fakültesinde okuyor .Tabiki doktorunun siz olduğunu büyüyünce söyledim zaten doğum kağıdında isminiz yazıyor .sizi bulduğumuz için.. sevinçliyiz ;sevim şahin
ni...r
Kaan hocamla ilk kez bugün tanıstik.Gösterdiği ilgi ve alakadan cok memnun kaldık.Gebeliğimin 5.ayındayım.Çok ilgili bir doktor.Eşim ve ben kendisine buradan cok tesekkur ederiz.Saygılarımızla.
tu...3
Kaan hocam cok ilgili meslegine saygili sicakkanli şakaci onunla tanistigimiza esim ve ben cok memnunuz.sayesinde bir erkek cocuguna sahip olduk.cok cok mutluyuz.cevremde cocuk sahibi olmak isteyen herkesi kaan hocama yönlendiriyorum.bu bile beni mutlu ediyor.sizi cok seviyoruz kaan hocam basarilarinizin devamini diliyoruz..saygılarımla..tuba selim yigit hamdanogulları;)
em...n
4 yıl geçen zorlu sürecin ardından 2013 eylül de kaan beyle karşılaştırdi bizi kader...İnanılmaz pozitif ..o zor süreçte hastasının her daim elini tutan bir insan. ..bütün dualarım onunla şimdi. .sayesinde çok tatlı bir kızım oldu kasımda 2 yaşına girecek...bizlerden cook uzaklara mersin e gitti..çok isterdik izmir de olmasını. .yolu açık olsun o gercekten de büyük bir insan benim için. ..transfer anında embriyoyu yerlestirme aşamasında ettiği dua hala kulaklarımda. ..onu çok seviyoruz...
sa...z
Bir arkadaşım tavsiyesiyle gittim Kaan hocama. 2,5 aylık hamileliğimden sonra Kaan Hocam takip etti. Çünkü öncesinde üzücü bir olay yaşamıştım.Doğuma kadar kendisi yardımcı oldu. Kişilik olarak da sevdiğim bir doktor. On tane doğum yapsam da on tanesini de kendisin de gerçekleştiririm. ailecek çok sevdiğimiz bir doktor. Alanında muhteşem bir doktor. Herkese tavsiye ediyorum.
Ahmet Kaan Koca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Kaan Koca, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Ahmet Kaan Koca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İnfertilite ve Tüp Bebek, Histerosalpingografi (HSG), Endoskopik Cerrahi, Aşılama Yöntemi, Gebe Takibi, Jinekolojik Cerrahi, Normal randevu, Randevu, Kısırlık.
Ahmet Kaan Koca adresi nerede?Ahmet Kaan Koca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Menteş Mahallesi Barbaros Caddesi 140. Sokak No:105 Yenişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Kaan Koca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Kaan Koca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Kaan Koca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Kaan Koca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Kaan Koca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Kaan Koca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Kaan Koca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Kaan Koca hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Ahmet Kaan Koca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mezitli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tarsus Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Toroslar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Akdeniz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Erdemli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (2)Yenişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde PTT kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları