Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
am...ı
Benim Annemin boynundaki damar halk arasında şah damarı diye bilinen damarı yüzde 70 tıkalıydı ve çok görülmeyen bir operasyon olmasına rağmen bize kendisine güvenmemizi sağladı tüm sorularımızla bıkmadan usanmadan cevapladı sadece bir doktor olarak değil bir abi bir dost sanki bir arkadaş gibi kendi ailesinden bir birey için ameliyat edercesine empati yaparak ameliyatın risklerini anlattı ameliyatımız çok başarılı geçti annem felç kalmadan herhangi bir hareket kaybı veya hasar almadan vücudunda hayatına devam ediyor .sizinde bir yakınınız ameliyat olucaksa belki bu yazdıklarımı okumak içinizi rahatlatır ameliyat sürecinde bizim için güzel referansları görmek çok iyi hissettirmişti umarım sizin içinde güzel nihai bir ameliyat olur
Hasta
Babamın 3 damarı tıkalıydı güzel bir operasyon ile tedavi etti diğer doktorlar olmaz demişlerdi teşekkür ederiz hocam ve ekibine
em...z
Ahmet bey ve ekibine sonsuz teşekkür ederim annemin 3damarı tıkalıydı 2gün önce paypas ameliyatı gerçekleşti ve birçok kronik hastalığı var dı daha önce gittiğimiz hastanedeki doktor asla paypas olamaz masada kalır demişti ama Ahmet bey ve ekibi şahane bir ameliyat gerçekleştirdi iyiki varsınız elinize emeğinize yüreğinize sağlık
ku...n
Babam'ın 3 damarı tıkalı bir'i riskli bir bölgede demiştiniz ve ameliyat başarılı bir şekilde sonuçlandı size ve ekip arkadaşlarınıza gönülden teşekkür ediyoruz iyi ki varsınız
be...t
Kaan by elleriniz dert görmesin annemin iki şah damarı tıkanmıştı birini başarı ile açtı sonsuz teşekkürler
fi...n
işini ciddiyetle yapan bir hekim. Kalp ameliyatı için bulunduğumuz hastanede bizimle ve bizimle birlikte bütün hastalarla çok ilgiliydi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
Ahmet Kağan As isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Kağan As, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Ahmet Kağan As tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu.
Ahmet Kağan As adresi nerede?Ahmet Kağan As şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Emniyet Caddesi No:35 Yıldırım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Kağan As isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Kağan As online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Kağan As hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Kağan As ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Kağan As isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Kağan As bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Kağan As ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Kağan As hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ahmet Kağan As hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.