ni...r
Doktor Ahmet bey çok ilgiliydi ve hastalığımla ameliyatla alakalı detaylı bilgi verdi. Kasık fıtıgı ameliyatı oldum. Kendisi cok sorumluluk sahibi ve eli pratik bir doktor.
de...z
26 ekim de babamı burhaniye devlet hastanesinde ameliyat etti her iki tarafında kasık fıtığı mevcuttu bu kadar iyi bir doktor güler yüzlü pansumanına kadar ilgilenmesi işini hakkıyla yapması çok hoşumuza gitti teşekkürler ahmet hocam sizin gibi böyle değerli doktorlarımızın olması bizleri çok mutlu ediyor
ta...t
Parmağımdaki bir kitle ile ilgili Ahmet Bey'le tanışmış oldum. Güler yüzü ve ilgisi sayesinde
sanki yıllardır tanışıyoruz gibi rahatlık veriyor insana. Güler yüzlü ve samimi, bunun yanında işinin ehli sağol Hocam iyiki varsınız.
b....l
Mükemmel bir doktor ilgili ve işinde başarılı. Babamın fıtık ameliyatını gerçekleştirdi hiç sorun yaşamadık
Güleryüzlü ve güvenilir
mi...r
Sayın Ahmet kasoglu Düzce'den size minnettarim Allah razı olsun sizden.ameliyat ettiginiz bir hastanızım onalti yildir rahatsizdim sizin gibi bir doktor tanımadım
Ahmet Kaşoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Kaşoğlu, Genel Cerrahi.
Ahmet Kaşoğlu adresi nerede?Ahmet Kaşoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sinop Cad. Sinop
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Kaşoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Kaşoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Kaşoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Kaşoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Kaşoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Kaşoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ahmet Kaşoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.