ce...k
Mükemmel bir doktor demek yetersiz kalır.Hamileliğimin ilk ayından doğuma kadar olan süreci beraber geçirdik. 7/24 Ahmet Bey’e ulaşabildim ve her sorumu büyük bir sabırla cevaplayıp beni rahatlattı. Her randevumda ayrıntılı bir şekilde bilgi verdi ve çok ilgiliydi. Sürecimin sonunda çok başarılı bir operasyonla bebeğimi kucağıma aldım. Herkese gönül rahatlığıyla öneririm.
Kendisi için ne desem azdır .Muhteşem bir hekim ve insan 7/24 ulaşabileceğiniz bir doktor.ilk bebeğimi kaybetmemin üzerine tavsiyeyle gittim ve gerekli incelemeleri ilk kayıpta olsa başlattı sayesinde bundan 3 ay önce ikinci bebeğimi oğlumu kucağıma aldım 2015 kızım belis 2019 oğlum çınar önce rabbim sonra ahmet beyin sayesinde kucağımdalar Tavsiye edeceğim ve ettiğim tek doktor.
d.....
Hamileligimin ilk haftalarında tavsiye üzerine gittim. Bir çok hekimin düşük yapacağımı söylerken ahmet bey tam tersi çok sağlıklı oldugumu kendisine guvenmemi istedi. Bende öyle yaptım. 39. Haftaya kadar çok iyi takip etmesinin yanında çok rahat bir doğum yaptırdı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Doğum esnasında ve sonrasında hiç bir sıkıntı yasamadim. Aynı zamanda insanı yönü çok gelişmiş beyfendi kişiliğe sahip bir hekim. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Herkese sağlıklı günler diliyorum.
es...r
Ahmet beye çok teşekkür ederim operasyon öncesi ve sonrası takibini hiç bırakmadı çok şükür iyileştim iyiki var
se...r
Harika bir doktor hamileligim boyunca her ay konturollerimde cok memnun kaldim.Suan oglum 6 yasinda Ahmet beye cok tesekkur ediyorum. ...
ay...a
Eğer ona rastlamasaydık hamileliğim bu kadar güzel geçmezdi. Telefonda sesiyle bile iyi hissettiren bi doktor. Şiddetle tavsiye ediyorum. İyiki varsınız ahmet bey. Siz olmasaydınız anne olmak benim için bu kadar kolay olmazdı..
tc...l
Mükemmel bir doktor hastalarına karşı çok ilgili dogumumuda ahmet bey yaptırdı. Ben bu kadar iyi bir doktor görmedim Teşekkürler ahmet bey iyiki varsınız.
ye...r
Kesinlikle sezeryanı düşünen bir doktor ilk doğumumu yaptım standart sezeryan oldum bende ve 1,5 ay ağrı ve sızıdan aya kalkamadım tuvalete bile çok zor ve bir kişinin yardımı ile gittim kesinlikle tavsiye etmiyorum sevgili anne adayları ...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ka...n
Bende ahmet beyde dogum yaptim kesinlikle cok ama cok iyi bir doktor.tavsiye uzerine gittim ve ikinci dogumumuda kesinlikle kendisinde düsünüyorum
gl...s
gül dnrtş.hamileliğimin 8.haftasında tavsiye üzerine tanıştığım,34.haftaya kadar memnun kaldığım çünkü özel muayenesinde bana ilgi ve alakasını esirgemeyen doktorum.34.haftada başlayan erken doğumum ile beni yarı yolda bırakmak için nelinden geleni yapan doktor.ben doğumhanede onu beklerken o telefonda eşimle sezeryan yaparım diye pazarlık eden doktor.normal doğum yapmayı düşünüyorsanız asla tavsiye etmiyorum kendisini. sezeryan olmak isteyenlere mükemmel doktor.hayal kırıklığım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ahmet Kılyar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Kılyar, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ahmet Kılyar adresi nerede?Ahmet Kılyar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talat Paşa Bulv. Yadigar Apt. No:57 D:1 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Kılyar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Kılyar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Kılyar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Kılyar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Kılyar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Kılyar hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Ahmet Kılyar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları