Sırakapılar Mah. Saltak Cad. No:27 Kurşunlu Camii Karşısı Merkezefendi / DENİZLİ, Denizli
Ağız Bakımı Eğitimi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Tümünü gösterHizmetler
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Denizli Özel Ekol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
Denizli Özel Ekol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Süt Dişi Çekimi
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
Denizli Özel Ekol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Denizli Özel Ekol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
c.....
Diş hekimi Ahmet Kumral doktoruma yirmilik diş için başvurdum. Diş doktoru korkum olmasına rağmen hiç acımadan bir tedavi gerçekleştirdik. Eli çok hafif , hastayı rahatlatması tedaviyle ilgili en ince ayrıntısına kadar bilgilendirmesi ayrıca memnuniyetimi arttırdı. Tedavilerimin sonucundan çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.
r...
Ahmet Bey ‘in eski hastasıyım. Dişlerimde herhangi bir rahatsızlığım olduğunda kendisine ulaşıyorum. En son dişim hafta sonu ağrıdığı için kendisine ulaştım. Ertesi gün hemen randevu verdi sağ olsun. Diş çekimi kanal ve dolgu yapıldı. Tedavi ve diş çekiminden çok memnunum. Yakınlarıma tavsiye ederim.
Dişimdeki bir ağrı neticesinde gittiğim Ali Bey'le kanal tedavi süreci geçirdim ve bu süreçten oldukça da memnun kaldım. Gerçekten çok iyiydi. Zaten kendisi her şekilde başarılı bir hekim. Hiçbir eksiği yoktu gayet memnun kalmamı sağladı.
Ben Ahmet Bey'den memnunum, zaten bütün işlemleri yapıyor.Hani şunu yapar bunu yaşamaz diyeceğim bir şey yok.Annemin de bütün dişlerini ona yaptırdık.Benim 20 yaş diş çekimim vardı.Dişim gömülüydü, hiç bir problem yaşamadan diş çekimi gerçekleştirdik.Normalde şişme oluyor ama bende hiç şiş olmadı.Çok ilgili,dişçiye gittiğinizde normalde stres oluyorsunuz ama Ahmet Bey konuşarak beni rahatlatıyor.
ş.....
Harika bir doktor.Tedavi öncesinde yapılan işlemle ilgili bilgilendirmede bulunuyor.Kendisine kanal tedavi dolgu ve diş çekimi işlemleri yaptırdım.Yapılan işlemlerden çok memnun kaldım.Sakin birisi anlatımı açık ,ne istediğimi anlıyor,özgün bir yapısı var.
Kendisine diş temizliği ve diş bakımı için gittim.Yapılan işlem sonucunda memnun kaldım.Kendisinin ilgi alakası ,hastaya davranışı iyi ve hizmetinden memnun kaldım.Hiç bir sıkıntı yaşamadım.
v.....
Ahmet Bey'in ailece hastasıyız, gayet memnunuz.20 yaş diş çekimim olacaktı.Öncesinde bana yeterli bilgilendirmede bulundu.20'lik diş çekimi oldu, herhangi bir sorun yaşamadım.Kendisine güvenerek gidiyoruz.Güven vermesi ve işinde uzman olması yeterliydi.
Ahmet bey işinin ehli son derece tecrübeli bir diş hekimi güler yüzlü ve eli çok hafif, inanılmaz özenli çalışıyor çekim esnasında neredeyse hiç acı hissetmedim diyebilirim gönül rahatlığıyla kendinizi emanet edebilirsiniz. Ekol Diş modern ve donanımlı bir sağlık merkezi olmuş karşılama, ilgi alaka her şey çok iyiydi kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ahmet Kumral isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Kumral, Diş Hekimi. Size Ahmet Kumral tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Diş Çekimi, Diş Beyazlatma, Gömülü Diş Çekimi, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Diş Sıkma ve Gıcırdatma Tedavisi, Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi, Komplikasyonlu Diş Çekimi.
Ahmet Kumral adresi nerede?Ahmet Kumral şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar Mah. Saltak Cad. No:27 Kurşunlu Camii Karşısı Merkezefendi / DENİZLİ Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Kumral isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Kumral online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Kumral isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Kumral, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Kumral hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Kumral ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Kumral isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Kumral bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Kumral ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Kumral hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Ahmet Kumral hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.