94 senesinde kendisi Bandırma'da vazifeye yeni başlamıştı. Ben de 11 yaşındaydım ve sol bacağımın yanından kemik dal gibi yana doğru uzuyordu. Birçok hekim gezmiştik ve bir yakınımızın tavsiyesiyle Levent Bey'e gitmiştik. Beni 1 Eylül 1994 tarihinde ameliyat etmiş ve bacağımda dal gibi uzayan kemikten kurtulmuştum. O gündür bu gündür hamd olsun yürüyüşümde veya koşuşumda herhangi bir aksaklık olmadı. Geç de olsa bunu buradan kendisine teşekkürü borç bilirim.
fi...0
Mükemmel ötesi bir dr Bandırma'da çalıştığı dönem hallüks valgus ameliyatı olmuştum ...bu ameliyatı başka Dr larda olan hastalar yuruyemezken ben kosuyordum
ci...7
MENİSKÜS
çok basarılı bir operasyon gecirdik
Hic ağrı ve acı olmadı
Ertesi gün ayağa kalkıp yürüdüm
Hocamız AHMET LEVENT ONARAN
yardımcıları DİLEK CİNOĞLU
ve NURŞEN ZEREN'e çoook çook teşekkürlerimi sunarım .......
Ahmet Levent Onaran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Levent Onaran, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ahmet Levent Onaran adresi nerede?Ahmet Levent Onaran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeniköy Mahallesi 106. Sokak No:11 Döşemealtı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Levent Onaran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Levent Onaran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Levent Onaran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Levent Onaran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Levent Onaran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Levent Onaran hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ahmet Levent Onaran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları