e ...d
Bebeğimin kalp atışından itibaren tüm kontrollerimde Ahmet Hocaya gittim memnun kaldığım için doğum paketi aldım. Çok güler yüzlü, hastasını unutmayan, ilgili, sorulan sorulara sabırla cevap veren mükemmel bir doktor. Makat geliş nedeniyle sezeryan oldum çok korktuğum halde çabuk toparlandım ameliyat konusunda da oldukça başarılı. İkinci bir çocuğum olursa hiç düşünmeden tekrar tercih ederim. Herkese de tavsiye ederim
n....ş
Ahmet hocayla çok zor durumdayken tanıştık ve iyi ki de tanışmışız diyoruz..İlgisi motivasyonu iletişimi her yönüyle mükemmel..9 ay boyunca takipli hastasıydım ve doğumumu da Ahmet hocam gerçekleştirdi..Aynı zamanda cerrahi olarak da çok başarılı bir doktor. Böyle doktorlara ülkemizin ihtiyacı var....
g....̇
Ahmet Melih Bey,iletişimi,bilgisi,motivasyonuyla mükemmel bir Doktor.8 haftalık bebeğimizin ilk kalp atışlarını dinledik,tavsiyeleri ve yardımseverliği harikaydı.
mg...g
Doktor beyin takipli hastasıyım doğumu da kendisinde yapmayı düşünüyorum kendisinden çok memnunuz eşimle birlikte gönül rahatlığı ile muayene oluyoruz işinde gayet tecrübeli bilgili ve yetenekli bir hekim kendisine çok teşekkür ederiz maneviyatı yüksek alçak gönüllü ve mütevazı bir doktor. Gayet güven veren tecrübeli ve insanı rahatlatan bir doktor bize her anlamda fazlasıyla yardımcı oldu herkese tavsiye ediyoruz......... Kendisi bir doktordan öte abi gibi
v.....
3 aylıkken Ahmet bey ile gebelik kontrollerine başladık, doğum gerçekleşene kadar Ahmet beye gittik. Doğum da sezaryen yöntemi ile gerçekleşti. Gebelik sırasında takibi, iletişimi, bilgisi çok iyiydi. Sezaryen de çok iyi geçti, cerrahisi gerçekten çok iyi. Bizim ikinci sezaryen oldu, ilk kesiğin olduğu yerden kesti, ayrı bir kesik olmadı. Kendisiyle tesadüfen tanıştık, iyi ki tanımışız.
ta....
Tüplerin tıkalı olmasından dolayı doktorların ittifakla tüp bebek gerektiği tanısına karşın dikkatli muayene ve belli bir tedaviden sonra dogal yolla gebelik oluştu. Çok iyi niyetli ,empati kuran hürmete layık olan doktorumuz tupbebegi son çare olarak görür ve doğal yolla gebeliği tercih eder.Cocuk tedavisi konusunda problem yaşayan ve ne yapmam gerekir diye düşünen hastalara ısrarla tavsiye ediyorum
Ahmet Melih Akyol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Melih Akyol, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ahmet Melih Akyol adresi nerede?Ahmet Melih Akyol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Serhat Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:58 Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Melih Akyol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Melih Akyol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Melih Akyol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Melih Akyol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Melih Akyol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Melih Akyol hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ahmet Melih Akyol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Van bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde PTT kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Vakıfbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları