Online Randevu Takvimi
etkin değil
Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Diş Eti Ameliyatı
Diş Eti Estetiği
Küretaj
Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
İmplant
Görüşler içerisinde ara
hu....
2016 yılında Denizli Devlet Hastanesinde size gelmiştim. Diş eti tedavisi sürecinde, normalde acı veren bir süreç olsa da rahatlatıcı ve cana yakın tavrınız bana hiçbir şey hissetmeden tedavimi olmam da çok yardımcı oldu. Çok teşekkür ederim. Denizli Devlet Hastanesinden ayrılmanıza çok üzüldüm. Muayenehaneniz hayırlı olsun. Meslek yaşantınızda başarılar dilerim.
Ahmet Mert Nalbantoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Mert Nalbantoğlu, Periodontoloji. Size Ahmet Mert Nalbantoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Eti Ameliyatı, İmplant, Küretaj, Diş Eti Estetiği, Cep Derinliği Azaltma, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı).
Ahmet Mert Nalbantoğlu adresi nerede?Ahmet Mert Nalbantoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muratpaşa Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Mert Nalbantoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Mert Nalbantoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Mert Nalbantoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Mert Nalbantoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Mert Nalbantoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Mert Nalbantoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ahmet Mert Nalbantoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.