Tülbentli Mahallesi Adnan Menderes Cad. No:58/B, Menemen, İzmir
be...
20 yıldır Naci Hocamda muayene oluyorum.Bir gözüm 6.25 diger gözüm 5.00 miyop kusuru ile yaklaşık 20 yıldır gözlük kullanmaktaydım.10 gün önce Naci hocam tarafından lazer ameliyati oldum.Ameliyat esnasında ve ameliyat sonrasında herhangibir sekilde agri,batma,yanma gibi sikayetlerim olmadi.Naci hocam sayesinde artık dünyaya bir cam ardından bakmiyorum.Naci hocam hastaları ile son derece ilgili her türlü açıklamayı büyük bir sabırla yapan göz rahatsızlığı yaşayan herkesin rahatlıkla kapısını calabilecegi bir hekim.Naci Hocam emeğinize sağlık.
se...r
Her şeyden önce ben kendisine hastalar ile olan iletişimi, üslubu, saygısını belli eden tavırları için teşekkür ederim. Bu zamanda bu konuda nadir bulunan bir doktorumuzdur. 36 yaşındayım şu an, 12 yaşımdan beri gözlük-lens numaralarımı belirleyen, tedavisinden memnun kaldığım doktor abimizdir. Candır. Teşekkür ederim
s....i
2 yaşındaki oğlumun 6 aylik kontrollerinde yüksek hipermetrop olduğunu titizlikle ve sabırla tekrar tekrar yanlış bir teşhis koymamak adına gerçekleştirdiği muayene sonucu erken den sayesinde yakalamış olduk.kendisine bizi erkenden uyardığı için yüz yüze tesekkur edemedim henüz.bizi doğru yonlendirdigi için ayrıca memnunuz.basarilarinin devamını dilerim.
mi...r
Sabırlı, güler yüzlü, işinin uzmanı başarılı bir doktor. Ailecek doktorumuzu çok seviyoruz ve kendisinden çok memnunuz. Teşekkürlerimi sunuyorum.
fi...k
YILLARDIR DR NACİ BEYİN HASTASIYIM,EŞİMDE ONUN HASTASI ,BAZEN KIZIMIZ DA ,KAYINBİRADER VE EŞİ DE BİZİMLE GELİYORLAR.DOKTORUMUZDAN ÇOK MEMNUNUZ ,SABIRLI VE GÜLER YÜZLÜ..MESLEĞİNİN UZMANI,TEŞEKKÜRLER DOKTOR,TEŞEKKÜRLER SİZE..
Ahmet Naci Sözer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Naci Sözer, Göz Hastalıkları.
Ahmet Naci Sözer adresi nerede?Ahmet Naci Sözer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tülbentli Mahallesi Adnan Menderes Cad. No:58/B İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Naci Sözer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Naci Sözer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Naci Sözer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Naci Sözer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Naci Sözer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Naci Sözer hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ahmet Naci Sözer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları