f....y
2014 yılında hem babaannemi hemde anneannemin diz ameliyatlarini yapti. Bu surecte bizi o kadar cok bilgilendirdi ki kendisi artik bizim tum akraba cevremizin ortopedi doktoru gibi oldu. Bu tur sıkıntısı olanlar hemen ahmet beyden randevu almak icin caba sarf ediyor. Hastaya karsi tavri nezaketi ve uslubu gercekten cok iyiydi. Sagolun hocam...
ha...r
2017 yılında bı trafik kazası geçirdim sağ kol sağ bacak kırıldı ve sağ bacak damarlarım kopmuştu ilk ameliyatimda ayaktaki yapay damar yüzünden pek ugrasamadi ama ikinci ameliyatimda girdim ve ertesi gün bana basabilirsin diyince ben şaşırdım Allah sizden binlerce kez razı olsun hocam o mübarek ellerinizden öperim şimdi kosabiliyorum bile size ne söylesem azdır size teşekkür ederim Allah a emanet olun
Ahmet Nuri Hastürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Nuri Hastürk, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ahmet Nuri Hastürk adresi nerede?Ahmet Nuri Hastürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hasta Yurdu Cd. No: 31 Tophane Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Nuri Hastürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Nuri Hastürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Nuri Hastürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Nuri Hastürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Nuri Hastürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Nuri Hastürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ahmet Nuri Hastürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları