Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi
Gaziantep Yolu 14. Km. Karacasu Mevkii, Kahramanmaraş
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Ö
öz...n
Telefon numarası doğrulandı
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.kaza yaptığımda 15 dakikada hastaneye gelerek tıbbi müdahelede bulundu.gerekli tedavilerim yapıldı.yattığım zamanlar günde 2 defa kontrolde geçtim.Doktorumun tedavisinden memnun kaldım.Şifa ile taburcu oldum.
ah...t
Telefon numarası doğrulandı
çok iyi doktor...
Ahmet Özpay Karslıgil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Özpay Karslıgil, Göğüs Cerrahisi.
Ahmet Özpay Karslıgil adresi nerede?Ahmet Özpay Karslıgil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziantep Yolu 14. Km. Karacasu Mevkii Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Özpay Karslıgil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Özpay Karslıgil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Özpay Karslıgil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Özpay Karslıgil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Özpay Karslıgil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Özpay Karslıgil hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ahmet Özpay Karslıgil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.