Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi)
Akciğer Biyopsisi
Akciğer Ve Plevra Biyopsisi
Tümünü gösterHizmetler
Tıbbi Onkoloji Randevusu
Abdominal Ultrasonografi
İzmir Kent Hastanesi Onkoloji Merkezi
Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi)
Akciğer Biyopsisi
Eksternal Radyoterapi
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Hedefe Yönelik Tedavi
İzmir Kent Hastanesi Onkoloji Merkezi
Hipertermik İntraperitoneal Kemoterapi (Hipek)
Kanser Aşı Tedavisi
Perkütan Iğne Aspirasyonu
Perkütan Karaciğer Biyopsisi
Pet Tarama
İzmir Kent Hastanesi Onkoloji Merkezi
PIPAC (Basınçlı Sıcak Kemoterapi)
Platelet Sitaferezi(Hemaferezis)
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Transvenöz Karaciğer Biyopsisi
İzmir Kent Hastanesi Onkoloji Merkezi
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
İzmir Kent Hastanesi Onkoloji Merkezi
İlgi alakasından memnun kaldık, diğer doktorlar gibi sessiz kalmıyor.Tane tane herşeyi bize açık açık anlatıyor.Whatsappdan gerekli birşey sorduğumda gerekli cevapları alıyoruz.Eşim kemoterapi alıyor.Bu süreçte beslenme ve ilaçlarla alakalı danışıyorsunuz.Her zaman ulaşabiliyoruz kendisine.Her zaman hastası varsa bile bize mutlaka geri dönüş sağlıyor.Tedavi sürecimiz devam ediyor.
Ahmet Bey 1.5 yıldır doktorumuz.Şehir dışından gelip gitmemize rağmen herşeyimizle ilgileniyor.Bulunduğumuz ildeki hastaneye gittiğimizde bile koordineli gidiyoruz.Her zaman kendisi ulaşılabilir. Tetkikleri yolladığım zaman cevap verip yönlendiriyor, ilgilidir.Babam rektum kanseri, hem ameliyat oldu hem de Ahmet Bey'den kemoterapi almaya devam ettik.Baştan itibaren kendisi doktorumuz. Hala da kendisi doktorumuz, devam ediyoruz.Hastalara tavsiye ederiz.Hasta yaklaşımını ve yönetimini çok iyi yapıyor.
Çok memnunum kendisinden.Çok ilgili bir doktor.Biz bazı şeyleri bitirelim desek bile peşimizi bırakmayan, en ufak detayların bile üstünde duran bir doktor.Çok memnunuz,kendimi ona emanet ettiğim için çok memnunum.Meme ca tedavisi oluyorum.Akıllı ilaç kullanıyorum, şu an devam ediyoruz.Çok detaycı, çok ilgili, sıcak ve samimi bir insan.Ekibi olarak da çok memnunuz.
Oldukça ilgili alakalı, duyarlı bir hekim.Diğer branşlarla bir arada çalışması çok hoş.Sadece tek başına onkoloji olarak değerlendirmiyor. Ortaya çıkan tahlil sonuçlarıyla yönlendiriyor ve yönlendirmekle kalmayıp sonuçlarını değerlendiriyor.Tedaviye nasıl etki ettiğini, işe yarayıp yaramadığını bildirdiği için çok faydalı bir durum haline geliyor.Bana sadece tedaviyi uygulamıyor. Ben 2015 yılından bu yana onkoloji hastasıyım.Ahmet Bey'in 1.5 yıldır hastasıyım.Ondan önce de farklı hekimlerle tedavi sürecim olmuştu.Ahmet Bey'in uyguladığı tedavi gayet başarılı oldu.Tek başına değerlendirmemesi hoşuma gitti.Diğer alanlara ilgili sorgulaması, sorgulatması benim hoşuma gitti .Yeme içme düzenimi de ayarladım.Birlikte haberleşerek ilerliyoruz.Samimi ve bir o kadar da mesefayi koruyan bir doktor.Beslenme düzenimin çok önemli olduğunu öğrendim.Beni bu hastalıkta beslenme ile ilgili yönlendirdiği için de çok mutluyum.
Ben Ahmet Bey'den tedavi alıyorum. 4.evre kanser olmama rağmen uyguladığı tedavi sonucunda bütün değerlerim çok iyi çıkıyor.Herşey şu anda çok iyi gidiyor.Son derece memnunum kendisinden. Sıcakkanlı, sakin görünümlü bir doktor. Ben seviyorum Ahmet Bey'i.Hastalara öneririm kendisini.
Kendisinden son derece memnunum.Ben istanbul'da tedavi görüyordum.Daha sonra Ahmet Bey ile devam ettim, hafif bir tedavi alıyorum kemoterapi olarak.Çok şükür iyileştim.Kendisinin çok insancıl davranışı var, çok farklı bir kişiliği var.Başarılar dilerim.
z.....
Kendisinden çok memnunum, etkileşimi ve iletişimi iyi bir doktor.Hastasına hakim bir doktor.Kendisi ile beraber hastası olmaktan mutluyum.Bir an önce sağlığıma kavuşmak için bana bu yolda hekim olarak eşlik ediyor.Meme ca başladık, birkaç aydır gidiyorum.Güler yüzlü, iletişime oldukça açık.İstediğim zaman ulaşabiliyorum.Bu yüzden kendi adıma çok memnunum.Her açıdan bana yardımcı, psikolojik açıdan da son derece memnunum.
z.....
Ahmet Bey'den çok memnunum.Göğsümden med hastasıyım, şu anda karaciğer ile ilgileniyoruz.Kemoterapi alıyorum, üçüncüyü alacağım.Hocamdan çok memnunum.İyi hoca ve tedaviye gidip geliyoruz.
i̇....
Ben meme kanseri olduğumda kemoterapi tedavisi aldım.Benim gittiğim zaman pandemi dönemi olduğundan hastanelerde sıra vardı.İlerlememesi için araştırdık ve Ahmet Bey 'e ulaştık.Çok ilgili, tedaviyi çok düzenli kontrol edip takip ediyor.
f.....
Ben hala kendisinin hastasıyım.Geçen sene Aralık ayında başladık, bir sene olacak.Yumurtalık kanseriyim.Kendisini internetten araştırarak buldum .Her şeyden ve bütün tedavimden memnunum.
Ahmet Özveren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Özveren, Tıbbi Onkoloji. Size Ahmet Özveren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Normal Randevu, Kemoterapi, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Kolon Kanseri Görüntüleme, Radyasyon Tedavisi, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Periferik Kan Stem Hücre Transplantasyonu, Akciğer Biyopsisi.
Ahmet Özveren adresi nerede?Ahmet Özveren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 8229/1 Sokak No: 56 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Özveren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Özveren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Özveren isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Özveren, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ahmet Özveren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Özveren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Özveren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Özveren hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Ahmet Özveren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Özveren hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Özveren tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.