Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Yüzey Değişim Cerrahisi
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
İlizarov ile Boy Uzatma ve Deformite Cerrahisi
Ahmet Özyazgan Muayenehanesi
Şok Dalga Tedavisi (ESWT)
Hasta
Dr. Ahmet özyazgan na,2021 eylül ayında belden ve dizlerden kök hücre tedavisi oldum, 1 buçuk yıl geçti hiçbir faydasını görmedim ağrılarım hala devam ediyor ve bu tedaviden memnun kalmadim.
k....b
Annemin dizlerinde kireçlenmesi vardı Ahmet beye kök hücre tedavisi uyguladı Allah razı olsun Ahmet bey sayesinde annem yeniden yürümeye başladı
ay...
Annemin yoğun diz ve ayak ağrıları vardı. Kök hücre tedavisi için Ahmet Bey’e Malatya’dan yanına gittik. Annemde bende iyi ki gitmişiz dedik. İlgisi, alakası, kibarlığı, anlayışı için çok teşekkür ederim. Kök hücre yaptırmak isteyip tereddüt edenler varsa Ahmet Bey’e tereddüt etmeden gidebilirler. Kendisini seviyoruz, minnettarız.
pa...ç
Ahmet bey gerçekten alanında çok iyi bir doktor. Yakın alakasi ve emeğinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Dizinde, ayaklarında rahatsızlığı olab herkese tavsiye ederim. Kök hücre alanında kendisi çok iyi. Tereddüt etmeden gidin.
b....t
Çok başka bir insan. Tanımanız lâzım. Ne yazsam yetmez. Bambaşka bir insan. Tevâzûun zirvesinde bir hekim. Alışageldiğimiz hasta-hekim arasındaki hiyerarşiyi yerle bir ediyor Ahmet Bey resmen. Randevu alamayacak kadar kötü bir durumdaydım, RA atağı yaşıyordum, beni reddetmeyi bırakın, 3 saatini ayırdı bana. Güleryüzünden bir saniye dahi vazgeçmeden. İyi ki sizinle tanışmışım Ahmet Hocam, iyi ki varsınız.
s....k
Ahmet doktorumuza annem muayene oldu. Tedaviden çok memun kaldık.Diz rahatsızlığı şikayetimiz vardı. Ahmet hocamız kendi mesleğinde uzman olmasına rağmen daha çok insanlara karşı olan saygı, sevgi, nezaketinden ve yardımsever olmasından tercih ettik. Ameliyat öncesinde verdiği bilgilerden dolayı, ameliyatın iyi geçmesi ve ameliyat sonrası hocamızın sorumluluğu da memnuniyetimizi arttırdı. Tedavi 100% başarıyla sonuçlandı. Hastalıkla ilgili baştan sona kadar sürekli irtibatta kaldık ve her sorduğum soruya otomatik olarak cevap verdi. Ahmet hocamız hem profesyonel hem iyi bir insan olduğu için herkese tavsiye ediyoruz.
y....b
Kendisinden kök hücre tedavisi aldım. O güne kadar sürekli ağrılarım vardı. Kök hücre sonrasında ağrılarım azaldı, bana ilgisini ve takibini de bırakmadı. Destekleyici tedavilerle de devam ettik ve şikayetim sonuçlandı. İlgili, güleryüzlü ve ayrıntılı bilgiler vermesi de beni çok memnun etti. Araştırma yaparak gitmiştim ve oldukça memnun kaldım.
m....h
Annem için hizmet aldım Ahmet Bey'den. Tesadüfen şahsi olarak tanışmıştık. Doktor olduğunu ve branşını öğrenince annemin durumunu söyledim, muayeneye gittik sonrasında. Dizlerinde kireçlenme olduğunu söyledi ve bir operasyon gerçirdik. Şu an oldukça iyi, annemin şikayetleri bitti. Ben de çok hasta yönlendirdim kendisine ve önerdim. Çok iyi bir hekim kendisi.
d....k
Yolda yürürken düşmüştüm ve bunun akabinde dizlerimde ağrılar başlamıştı. Ahmet Bey'e giden arkadaşlarım önermişti kendisini, ben de internetten araştırdım, yorumlarına bakarak gittim. Muayene etti, film çekildi ve menisküs yırtığı tanısı koyuldu. İğne tedavisi ile eski sağlığıma kavuştum.
m....t
Şimdiye kadar tanıdığım ve gördüğüm en özenli, tedavi öncesi ve sonrasında takibini ve ilgisini eksiltmeyen bir hekim. Yurtiçi ve yurtdışından bir çok yakınıma tavsiye ettim kendisini, onlar da geldiler ve tedavi oldular. Keşke her hekimimiz böyle ilgili olsa. Ben de aldığım tavsiye ile gitmiştim kendisine. Kök hücre tedavisinde çok başarılı olduğunu söylemişlerdi. Bel ağrısı şikayeti ile gittim ve iki seansta şikayetimden kurtuldum.
Ahmet Özyazgan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Özyazgan, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Ahmet Özyazgan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Kırık Cerrahisi, Kalça Protezi, Diz Protezleri, Artroskopik Cerrahi, Diz Artroplastisi, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Total Kalça Replasmanı, Sportif Rehabilitasyon.
Ahmet Özyazgan adresi nerede?Ahmet Özyazgan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış mahallesi Mehmetçik cad. West side 2, A6 D:41 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Özyazgan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Özyazgan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Özyazgan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Özyazgan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Özyazgan hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Özyazgan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Özyazgan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Özyazgan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Özyazgan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Özyazgan hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Ahmet Özyazgan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları