Kısırlık
Kısırlık
Tüp Bebek
İnfertilite ve Tüp Bebek
z....y
Bir arkadaşımın ısrarla önermesi üzerine tanıştığımız doktorumuzla bu süreci tamamladık. Normal doğuma hazırlanarak tedavimizi sürdürdük. Fakat 41. hafta içinde tıbbi zorunluluk sebebiyle sezaryen oldum. Daha haftamızı tamamlamadan yaram kapanmıştı. Güleryüzü, samimi ve ilgili yaklaşımı ve bizimle birebir ilgilenmesi bu süreçte bizi çok rahat hissettirdi. Ayrıca hasta mahremiyetine de çok önem vermesi bizi oldukça memnun etti. Popülerlikten uzak, işini en iyi şekilde yapan bir doktor Ahmet Padak... İçiniz rahat, tereddüt etmeden gidebilirsiniz. Kendisine bir kez daha teşekkür ederiz.
s....ö
Ahmet beye ne kadar teşekkür etsem az başka dr da ilk sezeryanım çok sıkıntılı geçti muayenelerim de öyle ama Ahmet bey gerek empatisi gerek iletişimi ile sıkılmadan bıkmadan aklınızdaki soru işaretleri alıyor ve ameliyatı çok rahat geçti ve 2. Sezeryanım olmasına rağmen doğum böyle miymiş dedim hemen ayaklandım elleri dert görmesin Güler yüzüyle bizi de çok mutlu etti Rabbim herkese böyle dr karşılaşırsın kendisi Urfa’nın şansı
fa...n
Merhabalar bn Ahmet hocanın yanin da 6 ay önce doğum yaptım öyle ilgili ve hastasına özen gösteren biriki anlatamam bn okadar mutluyum ki onun gibi temiz merhametli bir doktora raslamam mucize diye bilirim rabbim Ahmet hocayı yormasin korusun tüm kötülüklerden inşallah.masallah hocama
es...k
4 aylık gebeliğimde geldiğim 3.doktor ve sonunda doktorumu bulmuş olmanın rahatlığını yaşıyorum. Yaptırdığımız indirekt coombs testi şimdiye kadar hep pozitif çıkmıştı ve bize açıklama yapılmadan hep korkutulmuştuk. Öyle ki internet üzerinden araştırma yaparak kesin bilgiye ulaşmaya çalışmıştık. Ahmet bey ise çok ilgili bir şekilde tüm süreci ve olabilecek tüm riskleri detaylı bir şekilde anlattı. Güler yüzü, samimiyeti ve ilgisi gerçekten çok iyiydi. Böyle doktorların varlığı Şanlıurfa için büyük şans gerçekten
h....k
Altı aydır gebeliğim boyunca Ahmet hocama gidiyorum. Kendisini tesadüfen buldum o kadar çok şanslıyım ki..Çok ilgili, alanına hakim, insanı rahatlatan ve güven veren , her daim iletişimde kalan bir doktor.Allah sizden razı olsun kıymetli hocam.
Ahmet Padak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Padak, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ahmet Padak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Jinekolojik Onkoloji, Jinekolojik Cerrahi, Tüp Bebek, İnfertilite ve Tüp Bebek, Kısırlık.
Ahmet Padak adresi nerede?Ahmet Padak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şenevler Mahallesi Şanlıurfa Diyarbakır Yolu No:142 Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Padak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Padak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Padak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Padak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Padak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Padak hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ahmet Padak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şanlıurfa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Anadolu Hayat Ve Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları