i̇...ö
Annemin safra yollarında enbüyüğü 1,2mm birden fazla taş olduğunu Van’daki dr. büyük taşı 3 ayda bir kırpıp küçülterek çıkaracağını söyledi 2 yıl boyunca 3 ayda bir ercp yapılarak netice kaydedilmedi.herdefasında stent değiştirilip taburcu edildik Hep bu defa son denilerek en son annem çok rahatsızlandığı için acile gittik bizi derhal ambulansla Erzurum’a sevk ettiler ercp yapıldı dr.Ahmet bey servise gelerek bizi bilgilendirdi stentler çıkarıldı,çamur vardı alındı temizlendi dedi hocam taş vardı ne oldu hepsi temizlendi dedi ben şok oldum bende bekliyorum ki Van’da ki dr. Gibi üç ay sonra bir daha gelin Rabbim size her iki dünyada af afiyet versin amin….
ha...p
o kadar iyi o kadar işinin ehli okadar ilgili tüm emekelri için kendisine teşekkür ederim Ahmet hoca için tereddütünüz olmasın 91 yaşındaki dedimi iki defa ercp yaptı bünyesi çok zayıf olan dedem ambulans ile ağrıdan erzuma gönderilmişti bugün yürüyerek çıktık hastaneden Allah razı olsun
Ahmet Ramiz Baykan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Ramiz Baykan, İç Hastalıkları.
Ahmet Ramiz Baykan adresi nerede?Ahmet Ramiz Baykan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bakanlıklar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Ramiz Baykan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Ramiz Baykan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Ramiz Baykan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Ramiz Baykan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Ramiz Baykan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Ramiz Baykan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ahmet Ramiz Baykan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları