Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
El Rehabilitasyonu
Evde Fizyoterapi
Evde Hasta Takibi
Kurtköy Terapi
Fasyal Distorsiyon Modeli (FDM)
Felç
Topuk Dikeni Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
Kurtköy Terapi
Eğitimim boyunca Darüşşafaka Fizik Tedavi Merkezi, Baltalimanı Kemik Hastanesi ve TherapyArt Fizik Tedavi Merkezi gibi birçok kurumda stajlarımı başarıyla tamamladım.
Yeditepe Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Departmanında asistan olarak görev aldım.
Üniversite yıllarında birçok seminer ve sempozyuma katılıp öğrenci kongreleri düzenleme komitelerinde yer aldım.
3 yıl Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinde pediatrik ve nörolojik rehabilitasyon alanında çalıştım.
Çalışmaya hayatı boyunca manuel terapi , kinezyolojik bantlama ,refleksoloji , akupunktur ,scalp akupunktur , fasyal distorsiyon , kuru iğneleme , radyolojik görüntüleme gibi birçok eğitimi başarıyla tamamladım.
İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Programında Öğretim Görevlisi olarak çalıştım.Halen İstanbul Ayvansaray Üniveristesi Plato Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Programında Öğretim Görevlisi olarak görevime devam etmekteyim.
ş.....
Kendisine 1 yıl önce gittim bana Fasya da problem var dedi masaj yaptı öyle pişmanım ki yaptığı yerler hala sızlıyor nasıl düzelecek bilmiyorum
u.....
Yaklaşık 4 sene önce bel fıtığı ameliyatı oldum ve boyun rahatsızlıklari yaşıyorum.Ahmet beyle tedaviye başladıktan sonra daha az sıklıkta ağrı yaşıyorum ve ağrı sürelerim artık daha az sürüyor.
re...
Eklemmve kaslarla ilgili bir ağrı sızı yaşadığımızda hemen ortopediye gidip oradan tedavi olmaya çalışıyoruz. Ortopedinin konusu ile fizyoterapinin konusunun farkını yeni anlamış oldum. Kırık ve ameliyatlık bir durum yoksa önce fizyoterapi olmalı, onu da erbabına giderek yapmalı, kolumda yaptığım ters bir hareketten 1 ay ağrı çektim yarım saatte yoluna girdi, dizlerimden MR dahil her türlü tetkik yapıldı PRP yapıldı ama sağlıklı sonuç yine fizyoterapideydi. Rabbim sağlıkçılarımızın hiçbirini eksik etmesin ama duruma göre doğru yerden tedavi almak önemli.
ze...
Çok ilgili ve güler yüzlü bir ekip. Ahmet beyin elleri şifa dağıtıyor. Boyun , sırt ve diz ağrılarıma uyguladığı terapi ile çok iyileştim. Ellerine sağlık ve güç versin Allah..
ce...a
Mesleğimden ötürü sahip olduğum boyun düzleşmesinin beni esir aldığı günlerde Ahmet Bey’le tanışma imkanına sahip oldum. Tatmin edici bilgilendirme sonrası uyguladığı birkaç manuel terapi seansı ve verdiği egzersizler sayesinde eskiye oranla kendimi daha iyi hissediyorum. Süreci takip ediyoruz. Buraya kadar olan kısımda; iletişim hususunda hem kendisinin hem de merkezdeki diğer çalışanların güler yüz ve misafirperverliklerini de vurgulamak gerekir. Fizyoterapi konusunda Kurtköy ve Pendik civarında kapısını güvenle çalabileceğiniz bir uzman. Şimdiye kadarki özverisi için teşekkür ederim.
e....k
Bel fıtığı rahatsızlığımdan dolayı Ahmet bey ile tedaviye başladık,tedavi öncesi sık sık vücut ve bel kilitlenmeleri yaşıyordum Ahmet bey doğru teşhisler ve müdehale ile 3 seansta yeterince etkili bir tedavi uygulayarak var olan genel vücut ağrımı gidermiş oldu ve daha cesaretli hareket edebilmeme büyük katkı sağladı, kibarlığı ve ilgisinden dolayıda ayrıca kendisine teşekkür ederim.
Hasta
Kronik sırt ağrılarım vardı Ahmet Hocayla 2 seans manuel terapiden sonra egzersizlere başladım bir aydır hiçbir ağrım yok,herkese tavsiye ederim
de....
Yaklaşık 10 senedir 3 adet ameliyat seviyesinde bel fıtıgım var ve bu zamana kadar nöral terapi kuru iğne fiziktedavi gibi bir cok tedavi sekli denedım son 6 ayda gecmeyen tutulmam ve yamukluğum için sadece 2 seans manuel terapi ile beni dimdik eden hocam . 2 saatlik yolculuga cıkamazken 1. Seans sonrası 7 saatlik yolculuga cıktım . Şiddetle tavsiyem muhakkak gözükün
g....n
Boyun tutulması ve arka adele cekmesi icin hocamiza muracat ettim ve cok memnun kaldim.iki rahatsizligimida dinleyerek ve vakit ayirarak çözdü.isini bilen ve insana deger veren bir şahsiyet.
Bel fıtığı sikayeti ile gittim . Daha önce gittiğim iki ayrı doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama ben manuel terapi denemek istedim. Tedavim devam ediyor ama suan baya rahatladım. Ahmet hocama çok teşekkür ediyorum . Siddetle tavsiye ederim.
Ahmet Rasim Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Rasim Özdemir, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Ahmet Rasim Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manuel Terapi, Manipülasyon, Ortopedik Rehabilitasyon, Bel - Boyun Fıtığı, Fizik Tedavi, Felç, Nörolojik Rehabilitasyon, Pediatrik Rehabilitasyon, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape).
Ahmet Rasim Özdemir adresi nerede?Ahmet Rasim Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtköy, Sena Sk. No:35/1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Rasim Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Rasim Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Rasim Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Rasim Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ahmet Rasim Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Rasim Özdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Rasim Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Rasim Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Rasim Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Rasim Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 62 hasta / danışan, Ahmet Rasim Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Rasim Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Rasim Özdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler