Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
e...
Ahmet Bey'e sosyal medya üzerinden ulaştım. Çocuğum 1. sınıfı bitiriyordu ve kelimelerin tamamını doğru çıkaramıyordu. 6 aydır terapi sürecinin içindeyiz, artık kelimeler tam ve doğru çıkıyor. İhtiyacı olan herkese Ahmet Bey ve arkadaşları sonsuz tavsiyem.
ha...a
5 yaşındaki kızım konuşmada güçlük çekiyordu, etrafımızdakiler konuşmalarını tam olarak anlayamıyordu. Ahmet bey ile tanıştık ve 4 ay gibi bir sürede sonuca ulaştık. İyi ki tanımışız şu an kurduğu cümleler çok net anlaşılıyor.
me...
Oğlumun konusma geriliği için gittik. Sadece bazi kelimleri söyleyebiliyordu. Cümle kuramıyordu. Seanslarımız sonucunda artık cümle kurabiliyor
t.....
Ahmet beye internet üzerinden ulaştım, otizmli oğlumun dil terapisi seanslarını yürütüyor, aynı zamanda ince motor, oyun kurma becerisinde de geriliği olduğu için bulunduğu kurumda birde özel eğitim öğretmeni olmak üzere hafta 2 seans alıyoruz. Süreçten çok memnunuz.
ha...a
Ahmet beyi bir tanıdığımızın yönlendirmesi ile bulduk. 1. Sınıfa başlayan kızımın çıkartamadığı bazı harfler vardı buda okumasını ve hatta yazmasını etkiliyordu şu an tüm harfleri rahatlıkla çıkartıyor herhangi bir sorunumuz kalmadı. Kendisini gönül rahatlığıyla tüm ailelere tavsiye ederim.
b....d
Ahmet hocam ile oğlum 3 yaşındayken tanıştık. Bu zamana kadar sadece bazı kelimeleri söyleyebiliyorken 6 ay gibi bir sürede artık anlaşılabilir cümleler kuruyor. İyi ki sizleri tanıdık, oğluma çok iyi geldi.
Ahmet Sait Kurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Sait Kurt, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Ahmet Sait Kurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
Ahmet Sait Kurt adresi nerede?Ahmet Sait Kurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe mah. 8108 sok. No: 9 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Sait Kurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ahmet Sait Kurt uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ahmet Sait Kurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Sait Kurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ahmet Sait Kurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Sait Kurt tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Sait Kurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ahmet Sait Kurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Sait Kurt hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Sait Kurt tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.