f....b
Tüp bebeğe gerek kalmadan verdigi ilaç sayesinde çocuğum oluyor
a....a
Hoca gerçekten çok iyi ve bizimle iyi ilgilendi bi TESE ameliyat geçirdim ve olumlu sonuç aldık elhamdülillah
ka...n
Hocam iyi gunler ben kamil ozcan testis tumoru teshisini koymustunuz allah razi k razi olsun hocam suan kemoterapi goruyorum 3. Kuru aldim 4. Kure basliycaz 4 kurdenn sonra biticek hocam allahim izin verirse.
05...6
100 üzerinden yüz puan alabilecek konyada tek doktor sebebi beni muayene etti çok ikgilendi başka doktorların koyamadığı teşhisi koydu. ali çekirdekçi
mu...n
Öncelikle ahmet beye çok teşekkür ederim buzama kadar her türlü konuda yardımcı oldu. Mesleğinde ve bölümünde en iyi doktor diye bilirim. Her hastasiylaayrı ayrı iilgilenmektetir. Tavsiye ettiğim çevremdeki herkez memnun kalıp dua etmektetir. Kafanıza takılan hertürlü konuyu aydinlatmaktadir. Kendini hekimlige adamış bir doktordur. Kendisinden allah razı olsun allah yolunu açık etsin başarılarını eksik etmesin.
Ahmet Şalvarcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Şalvarcı, Üroloji.
Ahmet Şalvarcı adresi nerede?Ahmet Şalvarcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Org. Tural Mah. Yeni Meram Cad. No:75 Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Şalvarcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Şalvarcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Şalvarcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Şalvarcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Şalvarcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Şalvarcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ahmet Şalvarcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meram bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Meram bölgesinde SGK kabul eden Ürologlar
Meram bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ürologlar
Meram bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ürologlar
Meram bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ürologlar
Meram bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ürologlar
Meram bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ürologlar
Meram bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ürologlar
Meram bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Ürologlar
Meram bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ürologlar
Meram bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ürologlar