gu...l
Ahmet beyle 2ay önce babam sayesinde tanıştık sakin tavrıyla insana güven veriyor iki ay arayla hem annem hem babam alt üst gozkapagi aldırdı eliniz dert görmesin rabbim omrunuzu uzun eylesin para için değil mesleğini severek yapan bir doktor iyiki sizin gibi güzel doktorlarimiz var
ay...n
Göz kapağımdaki düşüğü gidermek için iyi bir doktor arayışına girdim. Yaptığım araştırmalar sonucunda Prof. Dr. Ahmet Satıcı ya google üzerinden rastladım. Amaliyatımı Ahmet beye yaptırdım. operasyoyn sonucunda ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Sakin, işinin ehli, hastasına uygun zamanı ayıran tanısı tedavisi muhteşem. Kendisine sonsuz sayğılarımı sunuyorum.
Annem Meral Hanımı göz muayenesine götürmek için iyi bir doktor arayışına girdim. Çok şükür ki internetten araştırırken Prof. Dr. Ahmet Satıcı beyfendi ile karşılaştım. Apeks tıp merkezinde göz muayenesi gerçekleşti. Hastalarına karşı çok ilgili, sıkıntısını soran ve dikkatle dinleyen, acele etmeden detaylı muayene eden, güler yüzlü, kendinizi muayene olurken rahat hissedebileceğiniz, sorularınızı sabırla yanıtlayan, çok deneyimli bir doktor. Böylesine kıymetli bir doktor ile karşılaştığımız için çok mutlu olduk, çok memnun kaldık. Kendisine çok teşekkür ederiz. En içten sevgi ve saygılarımla.
sa...r
evet cok mutavazi profesyonel bir göz doktoru ve herşeyden önce insan ilk gördüğumde hastalarla nasıl ilgilendiğini gördüm ve kendisini daha sonra internetten baktım ki proförmüs ve şaşırdım Allah ondan razı olsun ve uzun ömürler sağlık ve afiyet versin.onun gibi doktorlara türkiyenin ve dünyanın ihtiyacı var Saim Dizdar
Ahmet Satıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Satıcı, Göz Hastalıkları.
Ahmet Satıcı adresi nerede?Ahmet Satıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Demirkapı Mah. Velioğlu Cad. No:77 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Satıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Satıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Satıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Satıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Satıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Satıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ahmet Satıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları