mi...r
ben bundan tam 23 sene once ankara hastanesinde yuksek tansiyonlu dogum yapmıştım ve durumum kritikti ancak o donem ankara hastanesinde gencecik bir hekim olan ahmet selcuk oskay benim hamilelik surecimi takip etmiş ve dogumumu yaptırmıştı bana verdigi guven duygusunu hic unutamam cok zorlu bir surecti ve ben bu korkutucu sureci ona guvenerek atlatmıştım şu an ona kızım nisanı borcluyum ve kızım artık bir universite ogrencisi ahmet hocam ben nisanın annesi tulin sizi hic unutmadım herzaman sevgiyle anıyorum ve bende mersinde oturuyorum birgun sizi ziyaret etmek istiyorum sevgilerimi gonderiyorum
Ahmet Selçuk Oskay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Selçuk Oskay, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ahmet Selçuk Oskay adresi nerede?Ahmet Selçuk Oskay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şahin Mah. Donuktaş Cad. Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Selçuk Oskay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Selçuk Oskay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Selçuk Oskay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Selçuk Oskay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Selçuk Oskay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Selçuk Oskay hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ahmet Selçuk Oskay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları