Merhaba. Ben Ahmet Semih Koç. Mayıs 1993 tarihinde, Tokat'ın Erbaa ilçesinde doğdum. İlköğrenimimi Belçika Tessenderlo kentinde tamamlayıp ardından ortaöğretimimi Erbaa'da tamamladım. Lise öğrenimim Ladik Akpınar Anadolu Öğretmen Lisesinde, lisans öğrenimim ise Sakarya Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde tamamladım. Lisans öğrenimim sırasında eğitimcilerimizin süpervizyonluğunda danışmanlık almaya başladım. Mezun olduktan sonra önce İzmit'te bir özel okulda rehber öğretmen olarak iş hayatıma başladım. Aynı sene içerisinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına atamam gerçekleşti ve 7 sene bakanlığa bağlı sosyal hizmet merkezinde çalıştım. Bu süreçte aile danışmanlığı, boşanma süreci danışmanlığı konusunda eğitimlerimi bakanlık bünyesinde tamamladım. Aile ve bireysel danışmanlık hizmetini kuruma başvuru yapan, mahkeme üzerinden yönlendirilen birçok vaka hususunda çalışmalarımı gerçekleştirdim. Gazilerimize, şehit yakınlarımıza, korunmaya muhtaç çocuklar, suça sürüklenen çocuklar, dağılmış ailelerin çocukları, depremzedeler, aile mahkemelerinden yönlendirilen boşanma sürecindeki ailelerle birçok çalışma gerçekleştirdim. Bu süreçlerde de eğitimlerimi almaya devam ettim.
Türk Pdr derneğinden 9 ay süren Bilişsel davranışçı terapi eğitimi
Ay enstitüden 1. Ve 2. Düzey EMDR eğitimleri
EMDR ile Yetişkinlerde bağlanma sorunları (Asena Yurtsever)
Flash EMDR eğitimi
Duygu odaklı terapi eğitimi
Beslenme psikolojisi eğitimi
Gerçeklik terapisi eğitimi
Cinsel terapi eğitimi
Aile danışmanlığı eğitimi (Aile bakanlığı süpervizyon ve eğitimi + MEB onaylı aile danışmanlığı eğitimi)
Oyun terapisi eğitimi
Filial oyun terapisi eğitimi
Kum tepsisi terapisi eğitimi
Spor psikolojisi eğitimi
Projektif çocuk değerlendirme testleri eğitimi
Gibi birçok eğitim aldım, almaya da devam etmekteyim.

Yenimahalle mah. Vatan cad. No: 24/4, Atakum, Samsun

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 10 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Röportaj

Semih Bey'den memnun kaldım. Her hafta seans almak kendimle ilgili uğraştığım için yorulduğumu düşündüm. Zihnimi yoruyordum. Farkındalığa ulaşmak beni yordu. 5-6 seans görüşme sağladım. Anlayamadığım şeyleri sonrasında anladım, bunu konuşmuştuk, hallolmuş dedim. Ara verdiğim dönemde bendeki etkisi anladım. Semih Bey gayet sıcakkanlı, samimi birisi. İkilik ilişkilerimde benden yana olan problemleri noktalara çok güzel değindi. Kusursuzluğuma dair bütün ipuçlarımı buldu, bendeki şemaları bugünle özdeştirdim. Şemaların hepsini doğru yönlendirdiğini düşünüyorum.

Hocamdan çok memnunum. İlgisinden memnunum. Bu süreçte yardımcı oldu. Görüşmelerimiz devam ediyor, uzun süre bırakmayı düşünmüyorum. 6 seans görüşme sağladım. Özgüven, özdeğer konusunda kendisiyle çalıştık. Değerlilik konusunda bayağı yol katettik. Kendimi daha iyi hissediyorum. Naifliği, kibarlığı, konuşmalarıyla bana iyi gelen dostumla konuşuyormuşum gibi hissettiren bir insan.

Zor bir dönemdeydim, kendimi keşfedememiştim, kafam karışıktı. Sayesinde kendimi keşfetmeye başladım. Kafamın karışıklığı bir nebze azaldı. Daha başındayız uzun yol almadık ama bu süreçte bana iyi geldi. 4-5 seans görüşme sağladık. Semih Bey işinde gayet başarılı bir uzman. Kendisi işinde başarılı olduğu için anlatmasanız bile içindekini bulup çıkartabiliyor. Bence herkese tavsiye edebileceğim biri.

Konum: Psk. Dan. Ahmet Semih Koç Randevu

Hocamla çıktığım bu yolculuğa karşı şimdiden içim umut dolu. Mesleğini sevdiği ve gerçekten hakkını vererek yaptığı her halinden o kadar belli ki.. Sizi dikkatli bir şekilde dinliyor, analizleri gerçekten takdire şayan. Hayatıma dokunan tespitler duydum bu seanslarda. Kendisiyle en çıkmazda olduğum zamanda tanışma fırsatım oldu. Şu an iyiki diyorum. Tüm sorunlar takıntılar normal seviyeye inecek biliyorum, sayesinde. Kendimi olduğum şekilde ifade edebiliyorum. Bilgi almak için mesaj attığımda aslında terapistimi seçmiştim. Çünkü karşınızda sizi gerçekten önemseyen bir rehber var.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kızımın lgs sınavına girecek olması, stres ile baş edememesinden dolayı tavsiye üzerine ahmet bey ile tanıştık görüşmesinde çok sıcak samimiydi verdiği örnekler anlatımları çok başarılı. Kızım ile görüşmeleri devam ediyor Kızım çok memnun hatta sohbet aralarında bize ahmet bey in ona anlattıkları ile ilgili örnekler veriyor Kızıma kendine güvenmesi konusunda faydalı olduğuna inanıyorum ve görüşmelerimiz devam ediyor.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kesinlikle memnun kaldığım yaşadığım zorlu süreci desteğiyle aştığım bir danışmanlık hizmeti oldu

Konum: Psk. Dan. Ahmet Semih Koç Psikoterapi

Tüm farkındalıklarım; öz sevgim, öz güvenim, öz'üm, var ol'duğum anlar, var ol'ma çabam, biriktirdiğim duygular, duygu yoğunluklarım, kendiliğindenliğin değerini bilmeler, kendimi yolumda kaybedislerim, yolumu sinirlamayislarim, istediğim hazineyi içimdeki labirentte bulmayı ögrenisim, insanlarla anlaşamadığımı, anlaşılmadığımı duşunup uzun sure aslında anlamaktan, anlayıştan kaçıyor olusum, her kaçtığımda farklı seylerle karşılaşacağımı düşünüyor oluşum, tüm zayıflıklarım, yüzlesmelerim, kaçtıklarım, korktuklarım, sevilmek, sevmek hepsini terapi sonrası anladim. Terapi bittiğinde terapinin bittigini anlamamıştım oysa.

Konum: Psk. Dan. Ahmet Semih Koç Randevu

Ben yaklaşık 13 aydır seans hizmeti almaktayım. Beyefendinin güleryüzlü tavrı, size bilimsel açıklamalarıyla durumu analiz etmesi, sizi baştan sona pür dikkat izleyip , dinleyip sonrasında dönüt vermesi harika. Daha önce de psikolog deneyimim olmuştu ancak hiç kendimi bu kadar rahat, net, detaylı açıklama fırsatı bulamamıştım. Beni bu denli iyi dinleyip detayları her seferinde hatırlaması işini severek ve iyi yaptığının kanıtıdır bence . İyki varsınız. İyki sizinle tanışma fırsatı elde etmişim. Bana kattığınız kendime olumlu davranışlarım için minnettarım.

Konum: Psk. Dan. Ahmet Semih Koç Hipnoz

Semih bey kendime inanmamı sağladı ve devamlı yeme isteğimle nasıl savaşacağımı öğretti terapisi sayesinde duygusal açlığımdan kurtuldum kısa zamanda sağlıklı kilo vermeye başladım kendimi her anlamada hafiflemiş hissediyorum ve çok mutluyum destekleri için minnettarım

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ahmet bey le iyiki yollarımız kesişti. samimi,güleryüzlü ,anlayışlı , duyarlı, saygın..mekanik soğuk olmayan sohbet edasıyla geçen gorusmelerde sorduğu sorularla bir anda düşünceleri ,kalıpları değiştiren Ahmet bey yaptığı işin hakkını veren insanın ruhuna dokunan insanî yanınız her görüşmemizde yeni bakış açısı, farkındalık, kazandırıyor. Her görüsme beni çok daha derin düşünmeye ,sifalanmaya iyileşmeye götürüyor.duygularim hissettiklerim yada hissedemediklerim anlam kazanıyor. Neden sorularım cevap buluyor . Kendimi tanımak ,sevmek ,değerli kılmak adına ilerlediğim yol da ışık olduğunuz için ,rehberliginiz için ne desem az kalır .Umarım birçok ruha şifayla dokunarak başarılarınız daim olur. Her daim sevdiklerinizle sevgiyle kalın . bir sonraki seansımizı çalışmalarımızı sabırsızlıkla bekliyorum.