Ahmet Silahtaroğlu Muayenehanesi
Yarhasanlar Mah. İbrahim Gökçen Bulvarı. Doğu Cad. (Evkur Karşısı Urfa 3 Üstü) No:42 Kat:1, Manisa

Nakit, Kredi kartı

20'lik Diş Çekimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +16 daha fazla

Diş Dolgusu

Diş Eti Estetiği

Diş Teli Tedavisi

Ahmet Silahtaroğlu Muayenehanesi

1994 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ne birincilikle girdim. 1995 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ne yatay geçiş yaptım ve 2000 yılında aynı fakülteden mezun oldum. Sonra askeri diş tabibi olarak bir yıl görev yaptım. Daha sonra Manisa'da özel bir tıp merkezinde sekiz yıl hekimlik yaptım. 2011 yılında özel muayenehane açtım. Hâlâ aynı muayenehanede dişhekimi olarak hizmet vermekteyim.

Röportaj

Tavsiye üzerine gittim. İmplant yaptırdım. Ahmet Bey'e 1 haftadır gidiyorum. Bana yeterli bilgilendirmeyi yaptı. Kendisi gayet iyi sorunları dinleyen, gerekli çözümleri uygulayan o sorunlar üzerinden işlem yapan bir doktor. Ben memnunum.

Kendisi gerçekten iyi bir doktor, ilgili ve steril bir ortamda çalışıyor. Tedavimi gönül rahatlığıyla olabiliyorum. Ortodonti tedavisi için gittim ve şu anda tedavim devam ediyor, 7 aydır devam ediyorum. Başlangıçta çarpıklık sorunum vardı ve tel tedavisi kullanıyorum.

Dt. Ahmet Silahtaroğlu

Teşekkürler S hanım.Siz hastalarımıza her zaman daha iyi bir hizmet vermenin gayreti içindeyiz.

R
Konum: Ahmet Silahtaroğlu Muayenehanesi Diş Dolgusu

İşini ilgi ve titizlikle yapan doktorlara hasret kalmışız :) Doktorum dolgu, temizleme ve beyazlatma işlemlerini uyguladı ve çok memnunum. Kesinlikle ağrısız ve profesyonelce tedavi için öneriyorum

Konum: Ahmet Silahtaroğlu Muayenehanesi Randevu

Ahmet bey işinin ehli çok iyi bir hekim.Dişimi çekemeyen korkan bir doktordan sonra kendisine gittim.Çok rahat bir şekilde ustaca dişimi çekti.Kendisine çok tşklerimi iletirim.

Konum: Ahmet Silahtaroğlu Muayenehanesi 20'lik Diş Çekimi

20 lik diş cekimi yaptırdım cok kısa sürede agrı sızı olmadan diş çekimini yaptı ahmet hoca eli gayet hafif

Konum: Ahmet Silahtaroğlu Muayenehanesi İmplant

Ahmet beye implant ve ortodonti tedavimi yaptırdım çok memnun kaldım .İşinde çok titiz ve başarılı bir doktor.

Konum: Ahmet Silahtaroğlu Muayenehanesi Diş Teli Tedavisi

2 yıldır devam eden ortodontik tel tedavim bugün bitti.Dişlerim harika oldu.Çok mutluyum.Doktorum Ahmet bey size çok teşekkür ediyorum.Herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Ahmet Silahtaroğlu Muayenehanesi 20'lik Diş Çekimi

Tavsiye üzerine Ahmet beye gittim.Yirmilik dişim çok çürümüştü.Ahmet bey hiç ağrı sızı hissettirmeden dişimi operasyonla aldı.Kendisine çok teşekkür eder başarılarının devamını diliyorum.İşini çok iyi yapan bir doktor.

Konum: Ahmet Silahtaroğlu Muayenehanesi 20'lik Diş Çekimi

Diş çekimi için gittim. Neredeyse hiçbir ağrı hissetmeden çekildi. Ben de şaşırdım.
Tavsiye ediyorum

Konum: Ahmet Silahtaroğlu Muayenehanesi dişlerin yamukluğu

Dişlerim çok yamuktu, bir tavsiye üzerine buraya geldim sağolsun Ahmet Bey inci gibi yaptı çok mutluyum artık rahat gülebileceğim çok yoğun çalışan bir doktor tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum ve doktoruma çok teşekkür ediyorum.