Yarhasanlar Mah. İbrahim Gökçen Bulvarı. Doğu Cad. (Evkur Karşısı Urfa 3 Üstü) No:42 Kat:1, Manisa
20'lik Diş Çekimi
Ahmet Silahtaroğlu Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
f....ç
Tavsiye üzerine gittim. İmplant yaptırdım. Ahmet Bey'e 1 haftadır gidiyorum. Bana yeterli bilgilendirmeyi yaptı. Kendisi gayet iyi sorunları dinleyen, gerekli çözümleri uygulayan o sorunlar üzerinden işlem yapan bir doktor. Ben memnunum.
Kendisi gerçekten iyi bir doktor, ilgili ve steril bir ortamda çalışıyor. Tedavimi gönül rahatlığıyla olabiliyorum. Ortodonti tedavisi için gittim ve şu anda tedavim devam ediyor, 7 aydır devam ediyorum. Başlangıçta çarpıklık sorunum vardı ve tel tedavisi kullanıyorum.
Dt. Ahmet Silahtaroğlu
Teşekkürler S hanım.Siz hastalarımıza her zaman daha iyi bir hizmet vermenin gayreti içindeyiz.
r.....
İşini ilgi ve titizlikle yapan doktorlara hasret kalmışız :) Doktorum dolgu, temizleme ve beyazlatma işlemlerini uyguladı ve çok memnunum. Kesinlikle ağrısız ve profesyonelce tedavi için öneriyorum
Hasta
Ahmet bey işinin ehli çok iyi bir hekim.Dişimi çekemeyen korkan bir doktordan sonra kendisine gittim.Çok rahat bir şekilde ustaca dişimi çekti.Kendisine çok tşklerimi iletirim.
a....b
20 lik diş cekimi yaptırdım cok kısa sürede agrı sızı olmadan diş çekimini yaptı ahmet hoca eli gayet hafif
ay...e
Ahmet beye implant ve ortodonti tedavimi yaptırdım çok memnun kaldım .İşinde çok titiz ve başarılı bir doktor.
2 yıldır devam eden ortodontik tel tedavim bugün bitti.Dişlerim harika oldu.Çok mutluyum.Doktorum Ahmet bey size çok teşekkür ediyorum.Herkese tavsiye ediyorum.
me...i
Tavsiye üzerine Ahmet beye gittim.Yirmilik dişim çok çürümüştü.Ahmet bey hiç ağrı sızı hissettirmeden dişimi operasyonla aldı.Kendisine çok teşekkür eder başarılarının devamını diliyorum.İşini çok iyi yapan bir doktor.
me...
Diş çekimi için gittim. Neredeyse hiçbir ağrı hissetmeden çekildi. Ben de şaşırdım.
Tavsiye ediyorum
hü....
Dişlerim çok yamuktu, bir tavsiye üzerine buraya geldim sağolsun Ahmet Bey inci gibi yaptı çok mutluyum artık rahat gülebileceğim çok yoğun çalışan bir doktor tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum ve doktoruma çok teşekkür ediyorum.
Ahmet Silahtaroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Silahtaroğlu, Diş Hekimi. Size Ahmet Silahtaroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kemik Grefti, Diş Dolgusu, Hassas Bağlantılı Protezler, Zirkonyum Porselen Kronlar, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Köprü Uygulaması, 20'lik Diş Çekimi, Diş Eti Estetiği, Kök Kanal Tedavisi, Çene Eklemleri Tedavisi.
Ahmet Silahtaroğlu adresi nerede?Ahmet Silahtaroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yarhasanlar Mah. İbrahim Gökçen Bulvarı. Doğu Cad. (Evkur Karşısı Urfa 3 Üstü) No:42 Kat:1 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Silahtaroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Silahtaroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Silahtaroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Silahtaroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Silahtaroğlu hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Silahtaroğlu ile Almanca, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Silahtaroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Silahtaroğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Silahtaroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Ahmet Silahtaroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.