Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Sporcu Rehabilitasyonu
Vestibüler Rehabilitasyon
İnme Rehabilitasyonu
Evde Fizyoterapi
Tendon ameliyatım sonrası fiziktedavimle ilgilendi çok sıcak kanlı ve işinin ehli olarak ilgilendi her soru sorduğumda hiç of demeden cevap verdi cok guzel acikladi çok sagolsun bana kendimi hiç kötü hissettirmedi çokta başarılı oldu tedavi sonrası şimdi kolumu kaldırabiliyorum Bi çok hareketi rahatça yapabiliyorum
pe...a
Kalça protezi ameliyatından sonra,Fizik tedavime Ahmet Bey ile devam ettim.Dakikliği güler yüzlülüğü ve ilgisi ile kısa bir süreçte, yürümem eskiye oranla çok daha iyi oldu.TEŞEKKÜR EDERİM AHMET BEY.
Fizyoterpist olarak gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ediyorum.
sa...
Merhabalar, benim trafik kazasında bacağım kırıldı. Buna bağlı açılma bükülme hareketlerinde kısıtlılık ve yürümede aksaklık vardı. Ahmet hocam sayesinde bi hafta gibi kısa bir sürede bacağım diğer bacağımdan daha iyi bir duruma geldi. Kendisine ilgisi ve samimiyetinden dolayı çok teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ederim.
ö.....
Annemin geçirmiş olduğu trafik kazası sonrası kalça kemiği kırılmıştı.Ameliyat olmadı yatak istirahati verildi yaklaşık 50 gün yattı bu süreçte Ahmet bey eve gelerek annemin fizik tedavi sürecini yönetti.Sabırlı oluşu,güleryüzü ,hastaya ilgisi,bilgisi ile başta annem olmak üzere tüm ailenin takdirini kazandı. Annem artık yürümeye başladı .Rabbim kimsenin başına vermesin ama olursada gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
ay...i
Ayak kırığın dan dolayı fizik tedaviye geldim hareket kısıtlamam çok fazlaydı AHMET beyden ALLAH razı olsun 10 günlük bir seansın sonunda ayağımdaki hareket kısıtlamasi 100/90 iyileşme gösterdi rabbim kolaylık versin
f....k
Sırt ağrılarım için tedavi gördüm ilgili ve samimi. Ağrılarim azaldı tedavi bitti cok memnun kaldım
ha...a
83 yaşındaki annem kalça kıtlığından dolayı ameliyat olmuştu ameliyat sonrası yürüyemedi sonrasında ahmet bey ile tanıştık ahmet beyin işinin ehli olması hastaya ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum annem ahmet beyin sayesinde şuan yürüyor
yu...t
Parmaklarimda hareket kısıtlılıği vardi parmaklarımı ve elimi hareket ettiremiyordum cok az hareket vardi ,15seans da elim çok iyi derece düzeldi ve şuan hareketlerim normale döndü çok mutlu oldum.hocamdan Allah razi olsunn.
Ahmet bey işinin ehli bir fizyoterapist. Hastam yoğun bakım sonrası yatalak duruma geldi ve yürüyemedi, vücudunda yatak yaraları çıkmaya başladı. Ahmet bey sağ olsun hastam ile ilgilendi ve tekrardan yürümesine vesile oldu. Belirlediği plana bağlı olarak çeşitli aralıklar ile çalışmalarını tamamladı ve şuan hastam destekli olarak yeniden yürümeye başladı. Sabırlı, güler yüzlü, kibar ve hastanın halinden anlayan birisi.
85 yaşının üstünde demans olan annemin yeniden yürüme sürecinde oldukça başarılı oldu. Ahmet bey aileden biri gibi güler yüzü ile hastamın yürümesi için çok uğraştı. Çok şükür şuan hastam yeniden yürüyor. Rabbim ondan razı olsun.
Ahmet Şiray isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Şiray, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Ahmet Şiray tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Evde Fizyoterapi, Bel - Boyun Fıtığı, Hacamat (Kupa) Tedavisi, Nörolojik Rehabilitasyon, Ortopedik Rehabilitasyon, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Vestibüler Rehabilitasyon, Sporcu Rehabilitasyonu, Parkinson Rehabilitasyonu.
Ahmet Şiray adresi nerede?Ahmet Şiray şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Şiray isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Şiray online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Şiray isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Şiray, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ahmet Şiray isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Şiray bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Şiray ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Şiray hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Ahmet Şiray hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler