Oğlumun kreşte kolunun üzerine düşmesi sonucu kolunu oynatamaması üzerine Pendik Medikal Parkta acilden giriş yaptık ve Ahmet Suat hocaya denk geldik oğlum tomografiden korktuğu için çektirmek istemedi ve Suat hoca kırık olmadığını röntgen sonucu anlayınca saniyesinde oğlumun kolundaki çıkığı yerine yerleştirdi. Çok memnun kaldık çok teşekkür ederiz çok ilgili tecrübeli bir doktor kendisi. Böyle tecrübeli doktorlara insan her zaman denk gelemiyor.
ta...l
dr.ahmet suat keskın bölesıne ılgılı bölesıne hastaları ıcın cırpınan onları ıyı etmek ıcınmücadele weren bır ınsan daha baska görmedım iyiki warsın suat hocam ıyıkı senı tanımısızz sagılar sunuyorumm taner yeşil yeşiloglu yapı elemanları ordu
Ahmet Suat Keskin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Suat Keskin, Pratisyen.
Ahmet Suat Keskin adresi nerede?Ahmet Suat Keskin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Suat Keskin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Suat Keskin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Suat Keskin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Suat Keskin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Suat Keskin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Suat Keskin hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ahmet Suat Keskin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.