Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Tacettin Veli M.Halit Narince Cd No:5, Kayseri
Türk Kızılay T.T.S.İ.S. Kayseri Hastanesi
sa...u
Ben saadet kolukısaoğlu . 8 yıl once kalça ameliyatı oldum protez takıldı . çok çok memnunum allah razi olsun iyi ki var Ahmet Sudi Özbakır Allah uzun omur versin şimdide gelinimi getirdim ona da ayni ameliyat yapıldı . çok memnunuz herkese tavsiye ederim ailemizin doktoru
sü....
2 kez ananemin platin ameliyatı için gittik çok memnun kaldık. soran herkese tavsiye ediyoruz. bende kendim için gidicem başka bi doktor bile düşünmedik ailecek
ak...8
ALLAH Ahmet sudi ozbakır .gıbı hekımlerı basımızdan eksık etmesın.2010 kaval kemıgımı kırdım devlet hastanesı amılıyata 5 gun verdı .kımse ye devletı onermem kırık ve acıl konusunda .ahmet hocaya bır kez daha tesekkur ederım.allah uzun omur versın
se...r
Ben iki gün önce sadece basit bir ayak ağrısı için gittim, ne davranışlarından nede teşhis ve tedavisinden memnun kalmadım hiç kimseye de tavsiye etmem.
mi...r
düştüğümde kıkırdağım kopmuştu ahmet sudi beye ameliyat oldum çok memnunum ahmet bey çok güler yüzlü ve tam örnek alınacak bi doktor
mu...n
Ahmet hocam gördüğüm en iyi doktor insan olarak da meslek olarak da Allah razi olsun yâr ve yardımcısı olsun Allah dert vermesin verirse de dermanını versin böyle güzel doktor lar nasip etsin
ze...z
Ahmet Beye sonsuz tşklerimi sunuyorum öncelikle. Anne ve babamın dizlerindeki problemi en güzel ve rahat bir şekilde düzelttiği için kendisine minnet duyuyorum. ne kadar tşk etsem azdır. Allah ondan ve onun gibilerden rağzı olsun. Aldığı para sonuna kadar helal olsun.
es...n
doktorumuz harika birisi kendisine çok teşekkür ediyorum kızımla çok güzel ilgilendi. her muayeneye gittiğimizde yakından ilgilendi.doktorumuzun sayesinde kızım sağlıklı bir şekilde koşup oynuyor
er....
kızım n.k birbuçuk yaşındayken kalça çıkığından ameliyata aldı a.sudi bey,o zamanlar devlet hastanesindeydi.mükemmel bir kişiliğe sahip ve işinin ustası...kızım onun sayesinde şimdi koşup oynuyor,ip atlıyor .allah ondan razı olsun.her yıl kontrolüne götürüyorum,çok ilgeleniyor,herkese tavsiyem a.sudi özbakır...
ha...l
YILLARDIR ÇEKTİĞİM DİZ AĞRILARIM VARDI.GİTMEDİĞİM DOKTOR KALMADI.TAVSİYE ÜZERİNE AHMET BEYE GELDİM.MUAYENESİ ZATEN BAŞKAYDI.ÖNCE BİR DİZİMDEN AMELİYAT OLDUM.ÇOK İYİ OLUNCA DİĞER DİZİMİ AMELİYAT OLDUM.ŞİMDİ ÇOK RAHATIM HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.AHMET SUDİ BEY ÜZERİNE ORTOPEDİ DOKTORU TANIMAM..HARİKA BİRİ.
Ahmet Sudi Özbakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Sudi Özbakır, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Ahmet Sudi Özbakır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu.
Ahmet Sudi Özbakır adresi nerede?Ahmet Sudi Özbakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli M.Halit Narince Cd No:5 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Sudi Özbakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Sudi Özbakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Sudi Özbakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Sudi Özbakır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Sudi Özbakır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Sudi Özbakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Ahmet Sudi Özbakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları