f ...s
Eşim bir buçuk yıl önce aort kapağı amelauatı oldu Allah sizden razı olsun eşimi sağlığına kavuşturdunuz hocam
t....ş
Merhaba, 2014 yılında babamın 3 ana damarının tıkalı olduğunu öğrendik bende sağlık çalışanı olmama rağmen o an bütün bildiklerimi unutmuştum çaresizdim doktor araştırıyordum. Babama karar vermesi için üç doktor bulmuştum, sonuçta basit bir ameliyat değildi bunun sorumluluğunu ben alamazdım. İlk olarak Ahmet Bey'in yanına gittik bilgilendirmesiyle ameliyat öncesi sonrası süreçte aklımızda hiç bir soru işareti bırakmadı. Babam ameliyatını Ahmet Bey'in yapmasını istedi. 2014 yılında başarılı bir 5li bypass gerçekleştirdi. Doktorumuzdan çok memnunuz Antalya'mızda sizin gibi kıymetli bir hekim olduğu için çok şanslıyız. Sizin ve ekibinizin emeğine yüreğine sağlık. İyi ki varsınız.
in...3
Doktorumla 2013 yılında tanıştım.kimsenin riskinin yüksek olduğunu söyleyerek cesaret edemediği 3.kalp ameliyatımı Allah'ın izniyle 2014 yılında dr.umAhmet Taner bey yaptı.kararli disiplinli mükemmel bir Dr. bana karşı ilgisi hâlâ ilk günkü gibi, Rabbim her işini kolaylaştırsin inşallah,ona gelen tüm hastalar Allah'ın izniyle şifa bulsun. Ayrıca bulunduğu hastanedeki personelinede ilgi ve alakalarindan dolayı teşekkür ederim, tabiki de en başta Dr.mAhmet Taner Çetintaş a teşekkür ederim.Allah'in razı olduğu kullarından olması duasıyla. Selamlar
ce...l
Bilgisi ve kararlılığıyla fazlasıyla güven veren bir doktor.Kendisine adeta bir can borçluyuz.Tamamen görev bilinciyle hareket eden, acil durumlarda son derece sağduyulu ve pratik bir doktor aynı zamanda.Sağ olun hocam hakkınızı ödeyemeyiz.
ke...n
Annem Refike Salman ın kalp kapakçık ve aort darlığı ameliyatını yapıp sağlığına kavuşturduğunuz için sise minnettarım. Elinize sağlık hocam iyi ki varsınız. Yüce Atatürk boşa dememiş"BENİ TÜRK HEKİMLERİNE EMANET EDİNİZ" diye
ya...l
sayın hocam annem Havva Ünay geçen cumartesi günü bay-pas oldu.kriz geçirdiği için hastanenize acilen getirdik.sizi tanıdıktan sonra inanın içimiz çok rahatladı .annemizi sağlığına kavuşturduğunuz için size ve ekibinize minnet ve şükranlarımızı iletiyor saygılarımızı sunuyoruz .İyi ki varsınız.
Ahmet Taner Çetintaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Taner Çetintaş, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Ahmet Taner Çetintaş adresi nerede?Ahmet Taner Çetintaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzeloba Mahallesi 2246. Sokak No:9 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Taner Çetintaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Taner Çetintaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Taner Çetintaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Taner Çetintaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Taner Çetintaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Taner Çetintaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ahmet Taner Çetintaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa Koroner Arter Hastalığı
Muratpaşa Aort Genişlemesi (Anevrizması)
Muratpaşa Periferik Damar Hastalığı
Muratpaşa Derin Ven Trombozu (DVT)
Muratpaşa Kalp Kapağı Problemleri
Muratpaşa Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Muratpaşa Kronik Venöz Yetmezliği
Muratpaşa Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
Daha fazla (15)Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Muratpaşa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları