se...
Hocamızla hala tedavimiz devam etmekte .çok guler yüzlü insana değer veren,pozitif enerjisiyle kanseri sanki gripmis gibi anlatan ,tedavisi teşhisi harika bir hekim .Allah razı olsun
mi...r
AHMET TANER BEY mkü tıp fakultesı ve hatay ıcın cok buyuk bır kayıptır allah yolunuzu acık etsın hocam abım ıcın yaptıklarınızı asla unutmayacagımen umutsuz vaktımızde bıle tedavı etmeyı bırakmadınız bu vazıfe demesın kımse cunku ankara ıstanbul ızmır yapılacak bır sey yok dıyerek bızı yolladı ama taner hocam sana yapılacak masrafa yazık olu evde olumu bekle demedı hep bır seyler yapmaya calıstı sadece abım ıcın degıl herkese karsı aynı o mukemmel bır ınsan allah yolunuzu acık etsın ınsallah amın.
mi...r
hiç hoş karşılamıyor.hasta için bir şey danıştığımız zaman ateş püskürüyor,sorduğuna soracağınıza pişman edip öyle gönderiyor.biz derdimize deva bulmaya gidiyoruz daha da hasta olmaya değil...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ah...e
hocamın tavsiyeleri ne yeni başladık devamında daha iyi olacagından şüpem yok benim babam rahatsız ama ahmet bey sanki kendi yakını babası gibi ilgilenmesi beni çok şaşırtı bukar sıcak kanlı bir insanla yada ( doktorla ) ben ahmet beyden önce tanışmadım eger hocam bu nu okursanız size şimdiden çok teşekür ederim
Ahmet Taner Sümbül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Taner Sümbül, Tıbbi Onkoloji.
Ahmet Taner Sümbül adresi nerede?Ahmet Taner Sümbül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Caddesi Büyükşehir Belediye Karşısı No:23 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Taner Sümbül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Taner Sümbül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Taner Sümbül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Taner Sümbül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Taner Sümbül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Taner Sümbül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Taner Sümbül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Taner Sümbül hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ahmet Taner Sümbül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Onkologlar
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Onkologlar