Doktor muayenehanesi
Antalya

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

ahmet taştan bey deneyimli,tecrübeli,pratik,hoş görülü,büyüksülenmeyen beyfendi bir doktor.genetik kroner kalp hastasıyım ben 1970 doğumluyum 2006 yılında kalp krizi geçirdim 3 sitent takıldı o günden bu güne iyiyim çok şükür dedem ve amcamı kalp krizinden kaybettim iki amcamda açık kalp ameliyatı oldu babamda yok diye seviniyordum babam afyonkarahisarda yaşıyor birgün babamı izmire getirdim gazi hastanesinde muayene olduk babamın acilen ameliyat olmasını söylediler emin olmak için ahmet taştan hocama getirdim muayene olduk kalbinin çok zayıfladığını ameliyatı kaldıramıcanı söyledi ilaçla yaşamını sürdürüyor şimdilik babam iyi çok şükür.

ege bölgesinin 1 numarası. türkiyede tek olcak.

ALLAH ONDAN RAZI OLSUN HERKESE ANLATIYORUM ÇÜNKÜ HER KALP HASTASININ ONUN ADINI BİLMESİ GEREKİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM .DOKTORLUĞU KADAR İNSAN OLARAK DA MÜKEMMEL BİR İNSAN .O BİZE BABAMIZI KAZANDIRDI.ALLAH DA ONU SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN.HER İHTİYACI OLANA ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.

I

Hastamız hakkında açıklamalı bilgiler verdiğiniz için size minnettarız.Bize gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.MENEMENLİOĞLU Ailesi

Profili düzenle veya yönet