Üroloji Randevusu
Üroloji Randevusu
Kışla Mahallesi 4522. Sokak No:1, Yüreğir
Adana Şehir Hastanesi
fs...2
Babamın mide bulantısı kusma, böbrek rahatsızlığı ve prostat rahatsızlıkları sebebiyle geldik. Harika bir doktor. Çok memnun kaldik. İlginiz için çok çok teşekkür ederiz hocam.
hi...i
Geçtiğimiz senelerde böbrek taşım için muayene olmuş ve çok memnun kalmıştım. Çok ilgili ve samimi biri kendisi, sorduğunuz sorulara çok ayrıntılı cevap veriyor kendisinden çok memnunum
er...k
Hastayla iletişimi ve samimiyeti ilk anda sizi rahatlatıyor. Ben böbrek taşı sancısı sebebiyle gittim. Uyguladığı tedavi kısa zamanda sonuç verdi. Kendisine sonsuz şükranlarımı sunarım.
as...r
TEK KELİMEYLE HARİKA BİR İNSAN VE DOKTOR.
ha...z
bu doktora 1 defa gittim. tüm denemelere rağmen eşim hamile kalamıyordu. 7 ay denemeden sonra tavsiye üzerine gittim ve ilk ay eşim hamile kaldı. hocam allah razı olsun. 2 çocuğu düşünüyoruz ve tekrar gideceğim aynı doktora. kontrol amaçlı
Ahmet Tuğanalp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Tuğanalp, Üroloji. Size Ahmet Tuğanalp tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üroloji Randevusu.
Ahmet Tuğanalp adresi nerede?Ahmet Tuğanalp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi 4522. Sokak No:1 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Tuğanalp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Tuğanalp online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Tuğanalp hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Tuğanalp ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Tuğanalp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Tuğanalp bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Tuğanalp ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Tuğanalp hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ahmet Tuğanalp hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Ürologlar
Yüreğir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar