bü...
Ahmet bey işini çok iyi yapan güler yüzlü bir doktor kendisine lamine ve dolgu yaptırdım çok memnun kaldım sayesinde artık çok güzel dişlere sahibim çok teşekkür ediyorum iyiki benim doktorum
Ahmet Tuğrul Avcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Tuğrul Avcı, Diş Hekimi.
Ahmet Tuğrul Avcı adresi nerede?Ahmet Tuğrul Avcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Reşatbey Mah. Stadyum Cad. 62024 sok. Reşatbey Konsept No:7/A Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Tuğrul Avcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Tuğrul Avcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Tuğrul Avcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Tuğrul Avcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Tuğrul Avcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Tuğrul Avcı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ahmet Tuğrul Avcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri