i̇....
Ahmet Bey 2020 yılında beyin tümörü ameliyatıma katıldı, uyandığım ilk anda elimden tutuyodu ve o mükemmel biriİyi ki varsınız
ta...l
Kendisini hacettepe de tanıdım.. Beyin ameliyatıma katıldı.. Eşsiz güzellikte bir insan.. Her an hastaya moral depolayabilen biri.. Giyimin kuşamın her ne olursa olsun sana sırf insan olduğun için saygı duyan biri
ah...a
Türkiyede Ahmet Tulgar Başak gibi bir tane daha doktor varsa ben de hiç bir şey bilmiyorum :D Kendisi mükemmel ötesi bir insan Hatta mükemmel ötesi :) Allah ondan bin defa razı olsun
ce...n
10 ocak 2014 çorum devlet hastanesinde beyninden ameliyat olan amcam ve biz doktorumuzdan çok memnun kaldık.hastaya yaklaşımı ve insanlığı mükemmmel.doktorumuz çorum un en iyi beyin cerrahlarından birisi,Allah düşürmesin ama başına bu tür sorunlar gelenler bu doktora sonsuz güvenebilirler
me...y
ben mehmet yarbey allah bindefa razı olsun dr ahmet beyden şeker gibi bir insan yani ameliyat olacak insana inşallah dr ahmet gibi bir insan karşısı cıkarsın yani söyleyecek bir kelime bulamıyorum allah herkesin kalbine göre versin dört dörtlük bir doktor
Ahmet Tulgar Başak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Tulgar Başak, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Ahmet Tulgar Başak adresi nerede?Ahmet Tulgar Başak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Tulgar Başak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Tulgar Başak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Tulgar Başak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Tulgar Başak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Tulgar Başak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Tulgar Başak hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ahmet Tulgar Başak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları